Congres Circulaire Oogst 3.0

25 January 2018, 12:30 - 17:00. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem, Free

GOAL & TARGET
Donderdagmiddag 25 januari organiseert de HAN ter afsluiting van de minor Circulaire Economie het congres ‘Circulaire Oogst’. Studenten presenteren met hun opdrachtgevers resultaten van onderzoek.
Congres Circulaire Oogst 3.0
event
event-icon-white-v3.png

25 January 2018 12:30 - 17:00

Op donderdagmiddag 25 januari is er ter afsluiting van de minor Circulaire Economie voor de derde keer op rij een editie van het congres ‘Circulaire Oogst’. Tijdens dit congres presenteren de deelnemende studenten van de minor samen met hun opdrachtgevers de bevindingen van de onderzoeken op het gebied van duurzame transitie en circulariteit.

Aan de hand van deze bevindingen is een vertaalslag gemaakt naar concrete aanknopingspunten voor duurzame innovatie en de ontwikkeling van nieuwe business- en verdienmodellen in de deelnemende organisaties en een verduurzaming van activiteiten in de publieke ruimte.

De middag omvat een rijk en gevarieerd programma met interessante keynotes uit het onderwijs, de publieke sector en het bedrijfsleven. Bovendien is er tijdens de middag veel ruimte voor interactie en een dialoog met de bezoekers in de zaal. Ter afsluiting is er een informele borrel en volop de gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Het programma vind je hier: http://specials.han.nl/themasites/circulaireoogst/programma/

Direct aanmelden? Klik dan hier: http://specials.han.nl/themasites/circulaireoogst/aanmelden/ 

Free

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?