De Week van de Circulaire Economie

15 - 19 January 2018

Summary
Van 15 januari t/m 19 januari is het de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan.
De Week van de Circulaire Economie
event
event-icon-white-v3.png

15 - 19 January 2018

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week zetten circulaire koplopers hun deuren open voor ondernemers.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen. Check de agenda van de Week van de Circulaire Economie voor een up to date overzicht en om je aan te melden voor een van de evenementen. We zien je graag!

Hoe kan ik meedoen?

Wil je met een eigen evenement deel uitmaken van de Week van de Circulaire Economie? Dat kan zeker! Stuur een e-mail naar Dianne de Fijter of Frans van der Groen om je activiteit aan te melden voor op de agenda van de Week van de Circulaire Economie of om meer informatie te krijgen. Je vindt alle evenementen op deze pagina.

Brochure week van de CE
Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?

Jamie Freeman
Jamie Freeman

Persoonlijke lening?
Zakelijke lening:
Hypotheek?
Medische leningen?

maak je geen zorgen meer over je financiën, want we bieden snelle en betrouwbare leningen voor iedereen, onze diensten zijn zeer snel en betrouwbaar, aangezien leningen worden verstrekt aan al diegenen in nood op slechts 2%. Schiet op en neem vandaag nog contact met ons op via Freemanloanfinance@gmail.com en geniet vandaag nog van onze gegarandeerde leendiensten.

08 January 2018 07:16
jan thiellier
jan thiellier

Is er interesse in het methodische circulair benaderen van kennis en met name ervaring?

27 October 2017 14:56