Duurzame Week Utrecht 2019

15 - 22 June 2019. Utrecht

Summary
Verbinden van bezoekers, ondernemers en overheden met als doel het creëren van een groenere samenleving in de toekomst
Duurzame Week Utrecht 2019
event
event-icon-white-v3.png

15 - 22 June 2019

De vierde editie van Duurzame Week komt er weer aan! Van 15 t/m 22 juni 2019 kun je je onder andere als ondernemer een week lang op verschillende locaties rondom de Neude in Utrecht laten onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft.  

De Duurzame Week is hét grootste duurzaamheidsfestival van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en meer dan 5.000 bezoekers! 

 

Broedplaats

Samen met onze partners organiseren we presentaties, lezingen en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment. 

Blijf op de hoogte

Het definitieve programma wordt rond 15 mei bekend gemaakt op onze website. Kijk voor een impressie van voorgaande jaren op de website van de Duurzame Week, blijf op de hoogte via Twitter: @duurzame_week of kijk op onze Facebook pagina

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/bb7d41295233fd216d8d1bdef0c7d7ca_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?