Fietsrondje met borrel door Circulair Waarderpolder

16 January 2018, 15:30 - 17:30. Haarlem, Free

Summary
Fiets dinsdagmiddag 16 januari tijdens de Week van de Circulaire Economie met Circus Circulair Haarlem een rondje langs diverse circulaire bedrijven in de Waarderpolder.
Fietsrondje met borrel door Circulair Waarderpolder
event
event-icon-white-v3.png

16 January 2018 15:30 - 17:30

Fiets dinsdagmiddag 16 januari met Circus Circulair Haarlem langs diverse circulaire bedrijven in de Waarderpolder in Haarlem.

Laat op facebook weten dat je komt, door dit bij het event aan te geven!

Tijdens de Nationale Week van de Circulaire Economie organiseert Coöperatie Circus Circulair een fietsrondje langs een aantal circulaire bedrijven in de waarderpolder in Haarlem. De Waarderpolder is een industriegebied waar veel circulaire bedrijven zijn gevestigd. Zij vertellen meer over hun bedrijf en hun visie op circulair ondernemen.

We starten de fietstocht bij Haarlem CS waar we verzamelen bij Deelfiets (heb je geen eigen fiets ter beschikking mail ons dan op circus.circulair@gmail.com, dan reserveren we er eentje voor je). We rijden langs de MAAK Arena, de bus van ’t Vuilrak, de bakkerij van Van Vessum, niet te verwarren met bedrijfsverzamelgebouw de BakkeRij waar we ook langs fietsen, Sims, Spaarnelanden en Friethoes.

We eindigen de tocht met een borreltje bij het Veerkwartier om elkaar nog wat uitgebreider te kunnen spreken. Hier trakteren het Veerkwartier en Circus Circulair jullie op 2 drankjes. Ben je daarna nog niet uitgepraat? Het Veerkwartier schotelt je voor €13,50 een leuke circulaire hap voor. Het is aan te raden daarvoor even te reserveren (reserveer@hetveerkwartier.nl of 023 - 583 43 77) onder vermelding van “fietsrondje Circus Circulair”.

Als we uitgegeten en gedronken zijn kunnen de leenfietsers hun fiets weer bij Haarlem CS inleveren.

Laat op facebook weten dat je komt, door dit bij het event aan te geven!

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?