Geen Afval Festival (Stadskanaal & Vlaardingen)

16 - 23 September 2017, 10:00 - 16:00. Stadskanaal (16/9) & Vlaardingen (23/9), Free

Summary
Afval Bestaat Niet. Daarom nodigt Renewi je uit voor het Geen Afval Festival met leuke en leerzame activiteiten over afval scheiden en recyclen. We laten ‘onze wereld van het afval’ graag eens zien!
Geen Afval Festival (Stadskanaal & Vlaardingen)
event
event-icon-white-v3.png

16 - 23 September 2017 10:00 - 16:00

Afval Bestaat Niet. En dus … nodigt Renewi je graag uit voor het Geen Afval Festival 2017. Een festival voor jou én jouw gezin, dankzij leuke en leerzame activiteiten voor vaders, moeders en kinderen. Leer alles over afval scheiden en recyclen, bekijk samen de kunstexpo en maak zelf een duurzame creatie in het creatief atelier.

Maak kennis met de wereld van het afval

Jouw afval komt terug als grondstof voor nieuwe producten. Dat wist je natuurlijk al. Toch laten we jou ‘onze wereld van het afval’ ook graag eens zien! Daarom organiseren we in 2017 het Geen Afval Festival op 2 verschillende locaties in Nederland:

  • op 16 september in Stadskanaal
  • op 23 september in Vlaardingen

Jouw ticket voor een ochtend of middag fun met uw gezin!

Meld je nu aan voor het Geen Afval Festival dat Renewi voor iedereen met passie voor de Circulaire Economie organiseert, en ontvang uw gratis ticket(s) via e-mail. Kies bij het aanmelden voor:

de ochtendsessie (van 10.00 tot 12.30 uur); of
de middagsessie (van 13.30 tot 16.00 uur).

Meer weten over het Geen Afval Festival?

Bezoek de website www.geenafvalfestival.nl of bekijk de meestgestelde vragen op geenafvalfestival.nl/veelgestelde-vragen.

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?