Inspiratiemiddag Circulaire Economie voor studenten

16 January 2018, 15:00 - 18:00. Kantoor Copper8, James Wattstraat 100, Amsterdam, Free

Summary
Copper8 en SustainableTalent organiseren een inspiratiemiddag over circulaire economie, jouw persoonlijke drijfveren, en hoe we de transitie samen een stap verder kunnen brengen.
Inspiratiemiddag Circulaire Economie voor studenten
event
event-icon-white-v3.png

16 January 2018 15:00 - 18:00

Ben je student, met een interesse voor duurzaamheid en in de laatste fase van je opleiding? Wil je aan de slag met de circulaire economie en ben je zoekende hoe jij het beste bij kunt dragen? Dan willen we je van harte uitnodigen voor onze Inspiratiemiddag Circulaire Economie!

Circulaire Economie en jouw drijfveren

Copper8 en SustainableTalent organiseren in de Week van de Circulaire Economie een inspiratiemiddag. Tijdens deze middag gaan we met elkaar in gesprek over wat een circulaire economie is, wat jouw persoonlijke drijfveren zijn, en hoe we deze transitie samen een stap verder kunnen brengen. Waarom doen we dit? Omdat wij geloven dat we een duurzame wereld alleen kunnen creëren als we onze kennis en ervaring zo goed mogelijk delen.

Copper8 & Sustainable Talent

We ontvangen je op dinsdagmiddag 16 januari 2018 graag op het circulaire kantoor van Copper8: een jong adviesbureau, dat werkt aan duurzame icoonprojecten. De inspiratiemiddag organiseren we samen met SustainableTalent, een loopbaanadviesbureau dat professionals en bedrijven matcht op duurzaamheidsthema’s.

Meer informatie

Wanneer: Dinsdag 16 januari 2018, 15:00 – 18:00

Waar: Kantoor Copper8 (James Wattstraat 100, Amsterdam)

Voor wie: Studenten, in de laatste fase van hun opleiding

Aanmelden

We hebben beperkt plek, dus vol=vol. Om je aan te melden, ontvangen we graag per mail in max. 100 woorden waarom jij hierbij aanwezig móet zijn. Stuur je korte motivatie uiterlijk maandag 8 januari in een mail naar Ilse Klaasse Bos, via info@copper8.com. Dan hoor je uiterlijk 11 januari of je uitgenodigd wordt.

PS. Copper8 is ook op zoek naar een afstudeerder/stagiair Circulaire Verdienmodellen!

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here
person

Sybren Bosch

Consultant at Copper8 at Copper8

Do you want to comment on this event?