Inspiratiemiddag Samenwerking

18 January 2017, 14:00 - 17:00. Kantoor Copper8, Amsterdam

Inspiratiemiddag Samenwerking
event
event-icon-white-v3.png

18 January 2017 14:00 - 17:00

Samenwerken op basis van vertrouwen is essentieel, als we een daadwerkelijke circulaire economie dichterbij willen brengen. In deze inspiratiesessie willen we je meenemen wat samenwerken op basis van vertrouwen kan brengen! Daarnaast willen we met jullie aan de slag om te kijken hoe je met samenwerking je eigen organisatie een stap verder kan brengen.

Dit doen we samen met Nestor Corronado Palma (Philips) en Michel Bagli (PostNL), die ook hun ervaringen delen. Duurzaamheidsuitgagingen liggen vaak op andere vlakken dan we verwachten. Technisch kan veel meer dan ieder van ons zich voor kan stellen; financieel levert het op de lange termijn geld op: nieuwe ontwikkelingen stranden vaak bij hun implementatie door een gebrek aan echte samenwerking op basis van vertrouwen. Wanneer je het betoog van Jan Terlouw gezien hebt, zie je daar dezelfde boodschap – gebrek aan vertrouwen – in terugkomen.

Wij geloven dat nieuwe vormen van samenwerking de grootste doorbraken gaan realiseren naar een circulaire economie. Op basis van aanbestedingstrajecten die wij begeleid hebben, willen we jullie inspireren in wat nieuwe vormen van samenwerking kunnen betekenen. Maar er is zeker ook aandacht voor jullie eigen vraagstukken. Op welk thema binnen circulaire economie willen jullie de volgende stap zetten? Welke partijen heb je daarvoor nodig? Welke vormen van samenwerking gebruik je nu? Samen gaan we kijken waar we die samenwerking kunnen versterken, en daarmee de impact van het circulaire model verder kunnen laten toenemen.

Aanmelden? Stuur een mail naar Sybren Bosch.

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?