Inspiratieweek bedrijfsafval 2021!

01 - 04 November 2021, - 10:00. Free

Summary
Maak uw bedrijfsvoering meer circulair!
Inspiratieweek bedrijfsafval 2021!
event
event-icon-white-v3.png

01 - 04 November 2021 - 10:00

Re-act, Re-fuse, Re-use en Re-think! Voor het derde jaar op rij organiseert VANG Buitenshuis een inspiratieweek vol nieuwe inzichten voor circulaire bedrijfsvoering. Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan uitdagen voor een nog betere reductie van afval? Volg dan in de eerste week van november tussen 09:00 en 10:00 online de verschillende themasessies! 

Maak uw bedrijfsvoering meer circulair

Bent u op zoek naar aanknopingspunten om uw circulaire bedrijfsvoering te verbeteren en werkt u in de dienstensector? Doe dan mee met de Inspiratieweek Bedrijfsafval ‘4x Circulair werkt’ van 1 t/m 4 november, georganiseerd door Rijkswaterstaat VANG Buitenshuis. De themasessies Re-act, Re-fuse, Re-use en Re-think praten u bij over preventie van afval, de logistieke issues, het beleid van de overheid t.a.v. de circulaire economie en hoe gedragsverandering afval kan verminderen.

Elke ochtend tussen 9-10 uur is een online-sessie bij te wonen. Dagelijks wordt gekozen voor een andere insteek, die bijdraagt aan het verbeteren van uw circulaire bedrijfsvoering: Re-act, Re-fuse, Re-use, Re-think. Deze inspiratiesessie wordt voor het 3e jaar georganiseerd.

Het reduceren van afval kan op vele manieren, o.a. door het voorkomen, scheiden en recyclen. Onder begeleiding van een groot aantal experts worden dagelijks verschillende uitdagingen en relevante ontwikkelingen behandeld. Tijdens de Inspiratieweek nemen sprekers als Klaske Kruk (oprichter van Circularities), Klaas van der Sterren (Rijkswaterstaat adviseur Circulaire Economie) en Kaj Morel (Lector New Marketing Avans Hogeschool) ons mee in de laatste stand van zaken en relevante ontwikkelingen.

Het programma en aanmelden

Klik op deze link voor meer informatie over de themasessies van maandag (Re-act), dinsdag (Re-fuse), woensdag (Re-use), donderdag (Re-think) én voor de inschrijving.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/77a15961d53175cad5ba1584dccb8267_small.jpg
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?