VOL! Jonge Krachtenbundelaars borrel over veilige en duurzame steden

15 January 2018, 17:30 - 21:00. Stadskantoor Utrecht

GOAL & TARGET
De eerste Jonge krachtenbundelaars borrel in 2018: samen met de gemeente Utrecht organiseren we een avond rondom SDG 11
VOL! Jonge Krachtenbundelaars borrel over veilige en duurzame steden
event
event-icon-white-v3.png

15 January 2018 17:30 - 21:00

De eerste Jonge krachtenbundelaars borrel voor 2018 staat op de agenda. Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren we in samenwerking met de gemeente Utrecht een inhoudelijke netwerkborrel rondom SDG 11: veilige en duurzame steden. We zitten helaas vol, maar wees van harte welkom bij een volgende bijeenkomst!

Jonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciƫle partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen.

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Veilige en duurzame steden

SDG 11: Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam.

Utrecht is een Global Goals City: een stad die zich inzet voor de realisatie van de SDG's. Om een duurzame stad en gemeenschap te realiseren is samenwerking essentieel: hoe mobiliseer je burgers uit verschillende segmenten van de samenleving, ondernemers, NGO's en andere organisaties in de regio? Doordat een stad te maken heeft met een diversiteit aan stakeholders zijn er veel vragen.

Deze opgave vraagt om een innovatieve aanpak. Marthe van Laarhoven van de gemeente Utrecht zal ons meer vertellen over de aanpak van de gemeente tot nu toe maar vraagt ons ook om mee te denken over nieuwe oplossingen.

Praktische informatie

Locatie: Stadskantoor Utrecht (Stadsplateau 1, jaarbeurszijde van het station)

Datum: 15 januari

Tijd: Inloop start om 17:30. Programma start om 18:00

Programma: Volgt nog

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this event?

Willard Bouwmeester
Willard Bouwmeester

Interessant, hier ga ik zeker heen!

13 December 2017 10:27
Afra de Leeuw
Afra de Leeuw

Test!

13 December 2017 10:24