Kennissessie Koplopers en Groenpraters: praktijkvoorbeelden van circulair ondernemen

17 January 2019, 13:00 - 15:00. Nieuwegein

GOAL & TARGET
Kennissessie op ons circulaire kantoor. Met praktijkvoorbeelden laten we alles zien over onze circulaire projecten, de uitdagingen die je tegenkomt en hoe je kunt beginnen met circulair ondernemen.
Kennissessie Koplopers en Groenpraters: praktijkvoorbeelden van circulair ondernemen
event

17 January 2019 13:00 - 15:00

Wij openen de deuren van ons circulair kantoor voor ondernemers en medewerkers van lokale overheden die ook aan de slag willen met circulair ondernemen en/of inkopen (aanbesteden). Het wordt een interactieve middag waar wij onze kennis met jou delen. Klein beginnen, leren en het verschil maken. We helpen je graag op weg. Bent je er ook bij?

Wie is Logge Circulair?

Logge Circulair is koploper in circulair ondernemen en realiseert turn-key circulaire interieurs. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat de gebruikte materialen terug kunnen naar hun originele grondstoffen staat en geschikt zijn voor recycling. Alleen zo kunnen wij bijdragen aan het mooier, gelukkiger en beter maken van onze wereld.

Intrinsiek gemotiveerd

Inmiddels hebben we de nodige ervaring opgedaan in circulair inrichten. Het ontwerp, de circulaire materialen, de uitvoering, circulaire verdienmodellen – elke stap van de weg komen wij wel obstakels tegen. Obstakels die reden zouden kunnen zijn om het niet te doen. Gewoon weer terug te gaan naar het oude. Maar wij werken circulair en overwinnen die obstakels. Omdat we intrinsiek gemotiveerd zijn om circulair te ondernemen.

Wij helpen je graag op weg

Omdat onze missie verder gaat dan alleen zelf circulair ondernemen, helpen wij andere ondernemers en lokale overheden die ook willen starten met circulair ondernemen, graag verder op weg. Dit doen wij door uit te leggen hoe het werkt en hoe je zelf kan beginnen. Wij maken circulair ondernemen mogelijk.

Meer informatie over het event

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?