In één jaar naar klimaatneutraal ondernemen - Nationaal Sustainability Congres

09 November 2017, 14:50 - 15:35. 's-Hertogenbosch, € 395,00

Summary
Tijdens het Nationaal Sustainability Congres hoor je het verhaal van schadeherstelbedrijf Polygon
In één jaar naar klimaatneutraal ondernemen - Nationaal Sustainability Congres
event
event-icon-white-v3.png

09 November 2017 14:50 - 15:35

Vorig jaar wonnen 25 deelnemers van de Nederlandse Klimaatcoalitie een 'Climate Makeover'. Tijdens deze inspiratiesessie op het Nationaal Sustainability Congres (NSC) hoor je het verhaal van één van hen: het schadeherstelbedrijf Polygon.

Wat komt er allemaal bij kijken in zo'n jaar? Waar liepen ze tegenaan en wat ging soepeler dan verwacht? En vooral: welke lessons learned zijn toepasbaar in jouw organisatie?

Rob van der Rijt, Klimaatplein, Marlies van der Meulen, directeur Polygon, en Kristel Lageweg van Natuur & Milieu namens de Nederlandse Klimaatcoalitie gaan dieper in op deze vragen tijdens de inspiratiesessie "In één jaar naar klimaatneutraal ondernemen" op het Nationaal Sustainability Congres (NSC). Deze parallelsessie start om 14:50 en duurt tot ongeveer half vier.

Purpose, action, impact

De 17e editie van het Nationaal Sustainability Congres (NSC) richt zich op het versnellen van de duurzame ontwikkeling door purpose en impact. De invloed van menselijk handelen op de planeet is onomstotelijk bewezen. De gevolgen van klimaatverandering zijn inmiddels volop merkbaar. Mensenrechten worden nog lang niet overal gerespecteerd en sociale cohesie staat onder druk. En zelfs honger is anno 2017 nog altijd de wereld niet uit. Tijdens het NSC 2017 ligt dan ook geen focus op visies en meningen, maar op concrete plannen en acties. Laat je inspireren en wordt onderdeel van deze actiegerichte beweging.

Informatie en aanmelden

Leden van de Nederlandse Klimaatcoalitie ontvangen € 100 korting op de toegangsprijs. Is jouw organisatie lid van de Klimaatcoalitie? Mail dan naar: info@klimaatcoalitie.nl om de kortingscode hiervoor te ontvangen.

Op de website van het NSC staat meer informatie over het dagprogramma. Aanmelden voor het event en de deelsessie? Op de website vind je ook een aanmeldformulier. In dit formulier kun je de kortingscode invoeren, de korting wordt dan met de totaalprijs verrekend.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?

Ruud Goedknegt
Ruud Goedknegt

Goed dat u aandacht besteedt aan klimaatneutraal ondernemen. Maar tijdens uw Nationaal Sustainability Congres zou u ook aandacht moeten besteden, hoe Nederland binnen 10 jaar volkomen CO2 neutraal kan zijn voor relatief weinig geld.
Klik op tiny.cc/bamboe/nl-in-10-jaar-co2-neutraal en kijk ook naar
Tiny.cc/bamboe//bamboe-4-x-goedkoper-dan-windpark/

03 November 2017 12:32
Ruud Goedknegt
Ruud Goedknegt

Het is fantastisch dat Polygon zoveel geld had, dat hij in één laar tijd zin fabriek klimaatneutraal heeft gemaakt. Wat bedoelt hij met klimaatneutraal? Maar als hij dat geld niet had gehad, dan had hij voor veel minder geld CO2-neutraal kunnen werken. Lees daarom tiny.cc/bamboe/duurzaam-betaalbaar

11 October 2017 16:48
Ruud Goedknegt
Ruud Goedknegt

Het is fantastisch dat Polygon zoveel geld had, dat hij in één laar tijd zin fabriek klimaatneutraal heeft gemaakt. Wat bedoelt hij met klimaatneutraal? Maar als hij dat geld niet had gehad, dan had hij voor veel minder geld CO2-neutraal kunnen werken.

11 October 2017 16:46