Dag van de Duurzaamheid | Duurzaamheidsfestival Utrecht

10 October 2020. Utrecht

Summary
Alle bedrijven in-en-rond Stichtse Vecht (Utrecht) leren kennen die iets doen met duurzaamheid of circulair
Dag van de Duurzaamheid | Duurzaamheidsfestival Utrecht
event
event-icon-white-v3.png

10 October 2020

Meld je aan voor het Duurzaamheidsfestival voor de provincie Utrecht op de Dag van de Duurzaamheid. In aansluiting op vele landelijk en regionale initiatieven is de DVDD een belangrijk moment op de klimaatagenda. Het is een podium voor positieve verbinding tussen bedrijven, instellingen en iedereen die bezig met vooruitgang.

Laat zien wat jij doet en kom in contact met andere initiatieven, projecten, start-ups uit de regio. Doe mee met het duurzaamheidsfestival voor de regio Urecht.  Zo is er de ruimte voor scholieren om hun beste projecten te laten zien, bedrijven van binnen en buiten de regio, burgerinitiatieven en landelijke of maatschappelijke projecten.

We laten successen zien uit te regio. En we maken het leuk met een afwisselend programma van workshops en amusement. De achterliggende gedachte is: We kunnen leren van elkaar en elkaar versterken door samen te werken.

Deelnemers laten zich van hun meest duurzame en circulaire kant zien. Er is ruimte voor matchmaking: kunnen we actuele uitdagingen direct koppelen aan oplossingen? De overheid kan haar projecten en ambities laten zien op gebied van energie, afval of circulair.  (Technische) Bedrijven kunnen contact leggen met afgevaardigden uit het onderwijs en talent dat aan de slag wil in de branche. 

Meld je aan!

Dit kan via: joostvosmer@duurzamevecht.nl onder de melding ''Aanmelding DVDD 10-10''

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?