Lancering Week van de Circulaire Economie

21 January 2016. Amersfoort

Lancering Week van de Circulaire Economie
event
event-icon-white-v3.png

21 January 2016

We gaan van start! Een week lang staat Nederland in het teken van de circulaire economie. Wij en andere organisaties verzorgen evenementen, bijeenkomsten, keynotes en workshops door heel Nederland. Op 21 januari lanceren we de Week van de Circulaire Economie tijdens het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland.

Samen toekomst creëren

Onder dit motto zetten we de circulaire economie op het podium. Een zaal vol ondernemers en geïnteresseerden trakteren we op een afwisselend programma waarin de lancering van de Week van de Circulaire Economie het hoogtepunt is. 

Programma

Het programma van het Nieuwjaarsevent kan je hier uitgebreid bekijken.

Er is veel aandacht voor circulaire economie én Prins Carlos de Bourbon de Parme lanceert Week van de Circulaire Economie officiëel tijdens het plenaire programma met een bijzondere boodschap.

NB: het Nieuwjaarsevent is helaas al vol, maar hou www.circulairondernemen.nl en @nlcirculair in de gaten voor updates!

Nieuwjaarsevenement

De Week van de Circulaire Economie lanceren we in het hart van ondernemend Nederland met ambitie voor duurzame innovatie: tijdens het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland. Ruim 750 ondernemers van verschillende bedrijven komen op 21 januari bijeen voor inspiratie, de laatste ontwikkelingen en natuurlijk om elkaar te ontmoeten. Een uitgelezen moment voor de lancering van de Week van de Circulaire Economie.

21 t/m 28 januari

Naast het feestgedruis gaan we ook echt de diepte in. Benieuwd wat er nog meer plaatsvindt tijdens de Week van de Circulaire Economie? Bekijk dan hier het gehele programma, geef je selecties aan en vind een bijeenkomst die bij jouw interesse aansluit.

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this event?