Lanceringsbijeenkomst P>Act

03 October 2019, 12:30 - 17:00. Utrecht, Free

Summary
P>Act brengt partijen samen rondom de doelen van de Transitie Agenda Kunststoffen.
Lanceringsbijeenkomst P>Act
event
event-icon-white-v3.png

03 October 2019 12:30 - 17:00

Heeft jouw bedrijf een idee om het gebruik van fossiele virgin grondstoffen voor plastics terug te dringen? 

Meld je dan aan voor de lanceringsbijeenkomst van P>Act. Op deze dag staat jouw idee centraal. 

Het gebruik van kunststof gaat gepaard met veel milieuschade. In de afgelopen vijftig jaar is het gebruik van kunststof wereldwijd vertwintigvoudigd. De verwachting is dat dit gebruik in de komende twintig jaar nog zal verdubbelen. Tijd voor actie dus. P>Act is op zoek naar innovaties die dit probleem aanpakken

P>Act is een community die ketens van bedrijven, overheden, innovators/startups en kennisinstellingen samen in actie brengt om de ambitieuze doelstellingen van de nationale Transitie Agenda Kunststoffen te realiseren. We bouwen aan nieuwe circulaire kunststoffenketens waarbij het gebruik van virgin fossiele grondstoffen drastisch verminderd wordt. P>Act versnelt de transitie naar een circulaire kunststofketen door goede initiatieven de ruimte en ondersteuning te bieden om zich te ontwikkelen en op te schalen.

Wij helpen je om jouw idee te realiseren door je te koppelen aan de juiste financiering, de juiste kennis en de juiste partners. 


Vleutenseweg 382
3532 HW  Utrecht

Meld je hier aan voor 22 september, dan weet je zeker dat we met jouw idee aan de gang gaan. Aanmelden kan via de knop onderaan dit bericht.

P>Act is een initiatief van Provincies Overijssel, Provincie Zuid-Holland en de ontwikkelingsmaatschappijen OostNL en InnovationQuarter. 

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/d580f7cc85b28aa9dd354740cd125402_medium.png
Related SDGs what are SDGs
Read more