Matchmaking en ontbijten @C-Bèta

15 January 2019, 08:00 - 10:00. Hoofddorp

GOAL & TARGET
Tijdens de #WeekvandeCirculaireEconomie organiseren we 15 januari om 8:00 een ontbijt voor onze exposanten, huurders en genodigden. Inclusief matchmaking en kennisuitwisseling.
Matchmaking en ontbijten @C-Bèta
event

15 January 2019 08:00 - 10:00

Dinsdagochtend 15 januari organiseren we bij C-Bèta een matchmakingontbijt. Exposanten, huurders en relaties van C-Bèta komen samen om elkaar beter te leren kennen en ervaringen te delen. Finalisten van de KIDV Start-up Challenge sluiten ook aan. En dit alles onder het genot van een duurzaam ontbijt.

De Kick-off van de Week van de Circulaire Economie in Circl wordt afgesloten met de verkiezing van de twee beste start-ups op het gebied van circulair verpakken, georganiseerd door het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV). Zes finalisten pitchen hun verpakkingsinnovatie, waarna de winnaar door de jury bekend gemaakt wordt. Deze zes finalisten sluiten dinsdag aan bij het matchmakingontbijt in C-Bèta. Deze matchmaking wordt georganiseerd in samenwerking met C-Bèta, PURA Group, KIDV en Interface.

Programma

8:00 Inloop en start ontbijt
8:30 Opening door C-Bèta en haar exposanten
8:45 Voorstellen van de finalisten van de KIDV Start-up Challenge
9:00 Voorzetten ontbijt en matchmaking 

Over C-Bèta

De circulaire economie moet grotendeels nog worden uitgevonden. Eén van de plekken waar dat gebeurt, is C-Bèta. Een oude hoeve aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp, een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park.

Circulaire broedplaats

De hoeve zelf is al een verrassend voorbeeld van circulair denken: ze is getransformeerd tot een circulaire broedplaats waar creatieven, ondernemers en makers samenwerken, exposeren en elkaar ontmoeten om de circulaire economie mogelijk te maken. C-Bèta is tevens gastheer voor evenementen en congressen en er kunnen werkplekken worden gehuurd. Het pand is ingericht met circulair materiaal, infrarood-warmtepanelen en circulaire meubels.

Geleased natuurlijk, want in een circulaire economie gaat het niet om eigendom, maar om gebruik.

Over de KIDV Challenge voor start-ups in circulair verpakken

Startups met circulaire verpakkingsideeën hebben moeite om een groot publiek te bereiken of hebben gebrek aan kennis en financiële middelen om hun initiatieven van de grond te krijgen. Het KIDV organiseert de Challenge voor start-ups in circulair verpakken. De zes beste ideeën worden gepitched tijdens de kick-off van de Week van de Circulaire Economie, waarna de twee winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen een aanjaagbudget van € 25.000 en inhoudelijke begeleiding om hun innovaties te realiseren.

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) adviseert en inspireert bedrijven over duurzaam verpakken. Zij bieden ondernemers feitelijke kennis, actuele trends en praktische tools gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, actuele trends en kennis van de verpakkingsketen

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?