Organisaties moeten activistisch worden

28 June 2019, 20:00 - 22:00. Amsterdam, Pakhuis de Zwijger, Free

Summary
Boekpresentatie en netwerkborrel
Organisaties moeten activistisch worden
event
event-icon-white-v3.png

28 June 2019 20:00 - 22:00

An Kramer roept in haar boek Ben jij al activist? organisaties op het roer om te gooien en actuele maatschappelijke vraagstukken in hun business centraal te zetten. Iedereen in en om organisaties kan activist zijn, ongeacht positie of rol. Je bent dan bovendien extra aantrekkelijk voor je klanten en medewerkers.

In deze bijeenkomst gaat An Kramer onder andere in gesprek met twee voorbeelden: een sociaal ondernemer - Sheltersuit-  en iemand van een grote corporate - Interface vloeren. Een interactieve bijeenkomst waarin je zult ervaren in hoeverre jij ook een activist bent.

Je kan meteen al beginnen: neem op 28 juni een oude (synthetische en gewassen) slaapzak mee voor Sheltersuit. Zij maken er een prachtige jas-tas-slaapzak voor daklozen van.

An Kramer is zelfstandig veranderkundige, docent en organisatie- activist. In 2017 schreef ze het boek Olifantenpaadjes, over de kracht van de informele organisatie.  Zij werkt vanuit haar onderneming Nomadisch Veranderen. Daarnaast is zij als onderzoeker verbonden aan het lectoraat Change Management van de Haagse Hogeschool. Ze is docent aan masteropleidingen bij de Haagse Hogeschool en SIOO. www.nomadischveranderen.nl

    ‘Vanaf morgen denk je groot en begin je klein. Dit boek stemt me positief. Het geeft inspiratie en houvast om in actie te komen. Het laat zien wat je wél kunt doen.’  - Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?