Presentatie IPO Krachtenkaart Circulaire Economie

15 September 2021, 17:30 - 18:45. Online

Summary
De circulariteit van Overijssel en omgeving verbeteren
Presentatie IPO Krachtenkaart Circulaire Economie
event
event-icon-white-v3.png

15 September 2021 17:30 - 18:45

Op 15 september 2021 wordt de IPO Krachtenkaart Circulaire Economie gepresenteerd op het World Circular Economy Forum (WCEF), dat deze keer wordt gehost door Canada.

Inhoud

In een speciale sessie over circulariteit in steden en regio’s zal gedeputeerde Cora Smelik (BAC MTH) kort vertellen over het proces van de Krachtenkaart, de kracht van het kennisdelen én gezamenlijk optrekken en de verbindende rol van provincies in de regio.

Aanmelden digitale sessie

Voor het digitaal bijwonen van deze sessie is een registratie vereist op de registratie-pagina. Het Nederlands blok zal vanaf circa 18:45 uur beginnen. Meer informatie over deze speciale sessie op 15 september startend om 17:30 uur Nederlandse tijd met sprekers uit o.a. Canada, OECD is terug te vinden op Circularity in Cities and Regions.

In het Nederlendse blok “Netherlands Case Study: The role of regions in linking local CE opportunities, national policy & international goals”  zullen ook gedeputeerde Tjisse Stelpstra, John Vernooij (directeur (circulaire) afvalverwerker Omrin) en Arnoud Passenier (IenW) spreken. Aanmelden voor dit college kan via de onderstaande knop.

Meld je gratis aan!
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?