Rotterdam Unlocked

23 September 2020, 13:00 - 17:00. Online (linkt volgt nog), Free

Summary
Tijdens Rotterdam Unlocked worden start- en scaleups gescout, met dit jaar als thema ‘Future Circular City’
Rotterdam Unlocked
event
event-icon-white-v3.png

23 September 2020 13:00 - 17:00

Op 23 september vind Rotterdam Unlocked plaats, een event waar start- en scaleups worden gescout voor challenges geformuleerd door verschillende partijen. Dit jaar is het thema ‘Future circular city’. 

Vanuit de provincie hebben wij het hierbij betrokken scouting bureau verzocht om te zoeken naar start- en scaleups die oplossingen bieden om de keten van zonnepanelen circulairder te maken. Hierbij wordt gezocht naar oplossingen aan het begin van de keten in de ontwerp fase, in het verlengen van levensduur/ verbeteren van zonnepanelen die nu in gebruik zijn, en aan het einde van de keten gericht op recycling en terugwinning van onderdelen.

De komende weken zal de scouting naar innovatieve start- en scaleups plaatsvinden. Op 23 september van 13:00 tot 17:00 zullen de een op een pitches en gesprekken zijn met de geselecteerde startups.

Wij hopen met deze scout ons netwerk te verbreden, nieuwe oplossingen te ontdekken en deze verder te brengen door ze aan ons en door jullie opgebouwde netwerk te verbinden. Het lijkt ons in elk geval mooi als er meerdere toehoorders zijn die al bezig zijn met circulair & zonne-energie. Dat geeft hen ook de reflectie vanuit de markt. Daarom zijn we benieuwd of jij of iemand anders, geïnteresseerd, bent om hierbij te zijn en dit alvast in je agenda te blokken Laat je ons weten of je dat nuttig/ leuk lijkt? 

Meer informatie
Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?