Route Circulair: Wegwijs langs circulaire businessmodellen

29 September 2016 - 01 January 2017, 19:00 - 22:00. Hoofddorp, € 15,00

Route Circulair: Wegwijs langs circulaire businessmodellen
event

29 September 2016 - 01 January 2017 19:00 - 22:00

De circulaire economie biedt kansen, niks nieuws. Maar weet jij ook wat dit kan betekenen voor jouw organisatie? En hoe ga je concreet aan de slag met circulaire businessmodellen?

Zelf aan de slag met de circulaire economie

Met Route Circulair krijg je antwoord op deze vragen. In een reeks van vier sessies laten wij jou de mogelijkheden van de circulaire economie zien en bieden wij jou praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met een circulair businessmodel. In vier sessies worden vijf verschillende businessmodellen behandeld.

Kansen en uitdagingen

Route Circulair wordt georganiseerd naar aanleiding van een praktijkwetenschappelijk onderzoek naar circulaire businessmodellen in opdracht van Stichting Management Studies. Tijdens elke sessie deelt het onderzoeksteam hun bevindingen en gaan experts en ervaringsdeskundigen in gesprek over de kansen en uitdagingen van een specifiek circulair businessmodel.

Data en onderwerpen van Route Circulair:

29 september 2016
Circulair Input Model                   

3 november 2016
Afvalwaardemodel & Levensduurmodel

26 januari 2017
Platformmodel & Product-als-dienstenmodel

13 april 2017
Co-creatie & financieringsvormen     

Graag nodigen wij je uit voor Route Circulair en de tweede editie op donderdag 3 november in de Circulair EXPO. Tijdens deze avond zullen o.a. Lukas Hoex (Manager Circular Economy bij DSM), Jeanet van Antwerpen (CEO at Schiphol Area Development Company) en Laurens Groen (CEO Milgro) als expert, en Guido Braam (Directeur Powered by Meaning, initiator van de campagne Netherlands Circular Hotspot en medeoprichter van Circle Economy) als host van de avond aanwezig zijn. 

Tijdstip

19.00 – 22.00 (vanaf 18.00 uur buffet) 

Locatie

Circular EXPO, Rijnlanderweg 916, Hoofddorp

Catering

Drankjes & hapjes

Kosten

Toegang per sessie €15
Toegang per sessie + buffet €30 

Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Bouke Loohuis: b.loohuis@kirkmancompany.com of bel met Kirkman Company: 088 4040 400.

Wacht niet langer en koop je tickets!

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?