SPRYG Real Estate Academy organiseert Scholenbouw & Renovatie 2021

05 October 2021, 09:00 - 17:00. New Babylon, Den Haag, € 799,00

Summary
In 1 dag: Financieel, organisatorisch en technisch grip op frisse, energieneutrale, duurzame en flexibele scholen
SPRYG Real Estate Academy organiseert Scholenbouw & Renovatie 2021
event
event-icon-white-v3.png

05 October 2021 09:00 - 17:00

In 1 dag handvatten voor nieuwbouw en renovatie van toekomstbestendige onderwijshuisvesting! Dit vindt plaats op 05 oktober in New Babylon, Den Haag. Meld je hier aan.

Vanaf 1 januari gelden de nieuwe BENG- en ventilatie-eisen. Hoe zit dat voor nieuwbouw? Wat zijn de richtlijnen en slimme acties voor bestaande schoolgebouwen? Dat hoort u van Stefan Hulsbosch, adviseur bouwfysica DWA, tijdens onze studiedag Scholenbouw & Renovatie 2021 op 5 oktober. We hebben een flinke belangstelling, dus schrijf tijdig in.

In 1 dag geven dé experts u een actueel overzicht van de belangrijkste facetten van onderwijshuisvesting. Hoe maakt u als gemeente en schoolbestuur de juiste keuze voor upgrading, renovatie of nieuwbouw? Wat zijn de eisen, kansen en kosten? Hoe financiert u dit? Met deze studiedag kunt u de juiste keuzes maken om flexibel en duurzaam in te spelen op toekomstige onderwijsmodellen.

Kortom, in 1 dag krijgt u de handvatten om aan de slag te gaan voor toekomstbestendige, frisse en BENG-proof scholen. Veel onderwijsinstellingen hebben zich al aangemeld, dus dit vormt hét perfecte moment om te netwerken en ervaringen en tips uit te wisselen.

Meer informatie
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?