Uitnodiging: woon 9 maart ons digitale circulaire debat bij met o.a. CDA, D66, GL, PvdD!

09 March 2021, 15:00 - 17:00. Digitaal via Microsoft Teams, Free

Summary
Namens Cirkelstad bieden we het Circulaire Verkiezingsprogramma aan de politiek aan via een digitaal debat.
Uitnodiging: woon 9 maart ons digitale circulaire debat bij met o.a. CDA, D66, GL, PvdD!
event
event-icon-white-v3.png

09 March 2021 15:00 - 17:00

Nederland volledig circulair in 2050, dat moet toch sneller kunnen? Dat vinden ook de partners van Cirkelstad, die vanuit meer dan 15 jaar aan ervaring met circulair en inclusief bouwen, hun concrete voorstellen hebben gebundeld tot Hét Circulaire Verkiezingsprogramma. Op 9 maart horen we wat de politiek hiervan mee naar huis neemt. Ben jij erbij?

Nederland volledig circulair in 2050, dat moet toch sneller kunnen? Een nieuw stelsel waarbij de bouw tempo blijft maken en we waardevolle participatieprojecten creëren. Dat vinden ook de partners van Cirkelstad, die vanuit meer dan 15 jaar aan ervaring met circulair en inclusief bouwen, hun concrete voorstellen hebben gebundeld tot Hét Circulaire Verkiezingsprogramma. Een set politieke interventies waarmee we daadwerkelijk het huidige stelsel kunnen ombuigen, met ‘right to copy’ voor alle politieke partijen.  

Op 9 maart 2021 van 15:00 tot 17:00 uur biedt Nico van Hoogdalem namens Cirkelstad het inhoudelijke circulaire programma aan en gaat hij kort in gesprek met de aanwezige politieke vertegenwoordigers via een digitaal debat. Op dit moment zullen het CDA, D66, GroenLinks en de Partij voor de Dieren zeker aanwezig zijn, houdt onze sociale media en de website in de gaten voor de bekendmaking van de sprekers! Er zullen enkele stellingen uit het programma besproken worden rondom de thema’s bestuur, versnellen, belastingen, fysieke en digitale hubs, en mét de stad. De focus zal hier liggen in de actiegerichtheid van de plannen, wat nemen de aanwezige partijen mee naar huis?  

Ook benieuwd wat de politiek mee naar huis neemt? En wat de standpunten zijn over circulair en inclusief bouwen?  

Het debat zal plaatsvinden via Microsoft Teams, waardoor het mogelijk is om deze bij te wonen als publiek, en vragen te stellen in de chat. Interesse? Meld je aan door een mail te sturen naar info@cirkelstad.nl. Verdere details zullen we je via de mail toesturen, en kun je binnenkort vinden in de Cirkelstad agenda. 

Meer informatie? Zie onze website: https://www.cirkelstad.nl/programmas-en-projecten/circulaire-verkiezingsprogramma-2/ Hier kun je ook het volledige programma downloaden.

9 maart bieden we het circulaire verkiezingsprogramma aan de politiek aan, ben jij erbij? 

En weet je nog geïnteresseerden in je netwerk? Laat het hen weten! 

Tot 9 maart! 

Read more