Upcycle your Waste presenteert: Meet the Market

23 November 2021, 16:00 - 18:30. Gia Trade & Exhibition Center, Den Haag, Free

Summary
We geven concrete handvaten om uw grondstoffenkringloop te verbeteren, ook koppelen we afvalstromen aan upcyclers.
Upcycle your Waste presenteert: Meet the Market
event
event-icon-white-v3.png

23 November 2021 16:00 - 18:30

Wist u dat bij veel mkb-bedrijven veel waarde verloren gaat omdat afval niet of weinig wordt gescheiden? Hierdoor wordt te veel afval onnodig verbrand, zonde! Door beter te scheiden en door een slimme samenwerking aan te gaan, hoeft niet alleen minder afval worden verbrand, maar kan uw afval hoogwaardiger worden verwerkt. 

Wat voor een bedrijf afval is, is voor een ander een waardevolle grondstof. Beter scheiden betekent behoud van grondstoffen, minder belasting van het milieu en uiteindelijk een mooi circulair product voor een ander. Een circulaire samenwerking is winst voor iedereen. Daarom ondersteunt de gemeente Den Haag deze samenwerkingen in dit project.

Bent u geïnteresseerd in de grondstoffenkringloop? Dan nodigen wij u uit voor deze Meet the Market. Tijdens dit event geven we u concrete handvaten: zoals een overzicht van de wettelijke mogelijkheden voor upcycling, of een handboek dat u helpt minder afval te produceren en de kosten te verminderen, en mogelijkheden om uw personeel te trainen. Verder koppelen we afvalstromen aan circulaire verwerking en producten. Daarnaast geven we upcyclers de mogelijkheid om te laten zien wat zij kunnen maken van de bedrijfsafvalstroom. Wilt u kennis maken met hoogwaardige grondstoffenverwerking, schrijf u dan in.

Meet the Market vindt plaats op dinsdagmiddag 23 november van 16.00 tot 18.30 op het terrein van het Gia Trade & Exhibition Center.

Maak kennis met het Upcycle your waste programma, leer hoe afvalscheiding verbetert kan worden, ontdek welke mogelijkheden er zijn voor upcycling van “afval” tot waardevolle grondstof, wissel kennis uit met upcyclers en andere geïnteresseerden en geniet van de circulaire producten. Samen laten wij zien dat er meer mogelijk is met bedrijfsafval!

Programma

Presentatie van het Upcycle your Waste programma
‘Afvalveiling’
Vraag en antwoord
Meet the market

Tijdens de markt zal er ruimte zijn om contacten te leggen en om ook zelf een samenwerking aan te gaan. In verzorging van de inwendige mens wordt duurzaam voorzien. Deelname aan het event is gratis en aanmelden kan via deze link.
 

Bij aankomst op locatie zijn wij verplicht uw QR-code uit de CoronaCheck-app te controleren.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?