Vang Buitenshuis organiseert Inspiratiedag Bedrijfsafval

06 November 2020, 10:00 - 13:00. Online | Zoom

Summary
Digitale reis langs inspirerende sprekers, prachtige voorbeelden en boeiende verhalen rondom Re-use, Re-cycle, Re-THINK!
Vang Buitenshuis organiseert Inspiratiedag Bedrijfsafval
event
event-icon-white-v3.png

06 November 2020 10:00 - 13:00

Vrijdag 6 november 2020 organiseert VANG Buitenshuis de Inspiratiedag Bedrijfsafval met als thema Re-use, Re-cycle, Re-THINK! Om kennis te delen hoeven we niet fysiek te reizen. Daarom nodigen we u graag uit voor een digitale reis langs inspirerende sprekers, prachtige voorbeelden en boeiende verhalen.

10.00 uur livestream

• Aerd de Boode - hospitality manager van Tivoli Vredenburg – is onze gastheer en opent de Inspiratiedag. Hij kan als geen ander vanuit de praktijk vertellen over de verduurzaming van zijn organisatie. Tivoli Vredenburg is een van de koplopers van de cultuursector en we zenden live uit vanaf deze prachtige locatie. Kijk en luister mee!

• Frederike Noppers is verbonden aan Verborgen Impact. Bij deze aanpak wordt verder gekeken dan alleen CO2 of verpakkingen als het om duurzaamheid gaat. Hoe kan je als bedrijf daar gebruik van maken? En op welke manier kan je jouw impact vergroten? Inspiratie pur sang!
 

• Lisanne van Geffen werkt als gedragsexpert bij Rijkswaterstaat aan verschillende duurzaamheidsthema’s. Je kunt als bedrijf ambities hebben, maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers en bezoekers deze waar kunnen maken? Lisanne biedt inzicht in het gedrag van ons als mens. Creatief en verhelderend!
 

Met live muziek en beeldmateriaal wordt dit uur een genot om naar te kijken en te luisteren.

11.20 uur online sessies via zoom

U kunt zich hiervoor tot en met 26 oktober inschrijven via het aanmeldformulier.
 

12.30 uur afronding

Re-use, Re-cycle, Re-think, Re-MEMBER. U bent voor ons een Re-Member – een organisatie die we verder willen helpen met kennis en contacten. En u brengt kennis en ervaring die nuttig kan zijn voor uw collega’s. Dus reis met ons mee en meld u uiterlijk 26 oktober aan.

Interessant? Lees hier meer over het programma en meld je voor 26 oktober aan:

AANMELDEN https://www.circulairondernemen.nl/uploads/277a44504105065c23de2b6bbe19ca50_medium.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?