Werksessie circulaire verdienmodellen

16 January 2019, 14:00 - 17:00. Utrecht, Free

GOAL & TARGET
Wil jij meewerken aan oplossingsrichtingen over hoe we de transitie naar een circulaire economie kunnen versnellen? Kom dan op 16 januari naar deze sessie en deel jouw visie en kennis!
Werksessie circulaire verdienmodellen
event

16 January 2019 14:00 - 17:00

Veel organisaties hebben moeite om een circulair verdienmodel in de te praktijk brengen door een verscheidenheid aan barrières, bijvoorbeeld fiscaal en boekhoudkundig. Copper8 en KPMG dagen daarom creatieve dwarsdenkers, studenten en andere enthousiastelingen uit, om tijdens de Week van de Circulaire Economie, met ons mee te denken.

Een paar maanden geleden zijn Copper8 en KPMG begonnen met een onderzoek naar circulaire verdienmodellen. Hierin wordt de kloof onderzocht tussen de theorie van ‘Extended Producer Responsibility’ en de weerbarstige praktijk van lineaire wet- en regelgeving, boekhoudkundige uitdagingen en financiële gevolgen.

Programma werksessie

Tijdens deze werksessie op 16 januari zullen wij onze eerste bevindingen presenteren. Maar wij zijn óók op zoek naar creatieve dwarsdenkers die oplossingsgericht durven denken. In verschillende break-outs gaan we aan de slag met de stelling: 'Als de juridische en boekhoudkundige kaders niet veranderen, hoe kunnen we dan alsnog een versnelling realiseren naar de circulaire economie met behulp van nieuwe verdienmodellen?'

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande button of stuur een mail naar info@copper8.com o.v.v. Week van de CE.

Praktische details:

Tijdstip: woensdag 16 januari, 14.00-17.00
Locatie: The Green House, Utrecht
Doelgroep: creatieve dwarsdenkers, studenten en andere enthousiastelingen

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?