Workshop Pilots & ICT-Tools Di-Plast

17 September 2019, 14:00 - 17:00. Polymer Science Parc, Zwolle, Free

Summary
Via het subsidieprogramma Di-Plast ontwikkelen we digitale tools om de inzet van recyclaat te vereenvoudigen.​​
Workshop Pilots & ICT-Tools Di-Plast
event
event-icon-white-v3.png

17 September 2019 14:00 - 17:00

 Om de toepassing van recyclaat in de bouw-en verpakkingssector te versnellen, is het belangrijk dat het verwerken van recyclaat zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Daarvoor zijn slimme hulpmiddelen of tools nodig. Uw input is daarom meer dan welkom!

Met behulp van pilotprojecten waarin verschillende bedrijven uit de gehele kunststof keten kunnen samenwerken, worden de tools geverifieerd en doorontwikkeld. Na de pilot fase worden de tools breder beschikbaar voor de kunststofindustrie.

Op dinsdag 17 september, vanaf 14:00 uur wordt bij het Polymer Science Park in Zwolle een interactieve workshop gehouden om de tools en bijbehorende pilots verder vorm te geven. Tijdens deze workshop krijgen kunststofverwerkende bedrijven de kans om aan te geven welke tools ze nodig hebben en hoe deze eruit moeten zien.

We nodigen u van harte uit om op deze middag in gesprek te gaan met alle consortium partners en uw wensen aan te geven. Tevens is deze workshop bedoeld om te kijken of u in aanmerking wilt komen voor een pilotproject. Aansluitend vanaf 16:30 uur is er een netwerkmoment.

Bent u geïnteresseerd in ICT-tools met betrekking tot het gebruik van recyclaat, meld u dan aan door een email te sturen naar Manita van der Ploeg; m.vanderploeg@polymersciencepark.nl.

Meer informatie over het Di-Plast project kunt u vinden op: http://www.nweurope.eu/projects/project-search/di-plast-digital-circular-economy-for-the-plastics-industry/

Als u vragen heeft kunt u deze stellen aan:

Martijn Kerssen (Oost NL) email: Martijn.Kerssen@oostnl.nl.

Femke de Loos (Polymer Science Park) email: f.deloos@polymersciencepark.nl.​

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?