Maak kans op Circular Power in 24 Hours

Summary
Ready? Set? Match! In de Week van de Circulaire Economie van 14 tot en met 18 januari 2019 helpt Nederland circulair!
Maak kans op Circular Power in 24 Hours
library

Ready? Set? Match! In de Week van de Circulaire Economie - van 14 tot en met 18 januari 2019 - helpt Nederland circulair! jou nog sneller vooruit met je circulaire businessidee. Tijdens deze week maakt elke dag één vraagsteller kans op matchmaking binnen 24 uur.

Circulaire innovators opgelet! Wil jij binnen jouw bedrijf een circulair initiatief van de grond krijgen? Of verder ontwikkelen? Heb je een prangende vraag waar je hulp bij nodig hebt? Maak tijdens de Week van de Circulaire Economie kans op een match op maat met een relevant contact of oplossingsrichting in 24 uur.

Jij vraagt, wij draaien

Tijdens de #WeekvandeCE zit het Twitterteam van Nederland circulair! voor je klaar. Stel je circulaire vraag in een tweet van max. 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE. De redactie van @NLcirculair verzamelt alle vragen en kiest per dag één vraag uit voor #CircularPower in 24 Hours.

De inzender van de winnende vraag maken we binnen 24 uur bekend en matchen we in datzelfde tijdframe aan een relevant contact of inspiratiebron. Wil je (daarna) uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je twaalf uur kosteloos consult van experts.

Spelregels

Meedoen is eenvoudig en kosteloos:

  • Stel je circulaire vraag in een tweet van 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE in de week van 14 tot en met 18 januari 2019.
  • Je vraag bevat een duidelijke link met de circulaire economie.
  • Je vraag is concreet en innovatief. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we onze verpakking circulair maken? Hoe geven we oude bureaus of werkjassen een tweede leven? Wat te doen met de restroom houtsnippers? Enzovoort.
  • Bij voorkeur plaats je je vraag als "uitdaging" (en naderhand deel je eventueel een "oplossing") op circulairondernemen.nl in de maand januari 2019. Dit doe je door op de homepage van de community rechts bovenin het scherm te kiezen voor "registreren" en/of "inloggen" en daarna links in het menu te klikken op "maak item", "uitdaging". Belangrijk: lees de redactierichtlijnen aandachtig (en bekijk eventueel voorbeelden) voordat je aan de slag gaat.

​​Extra kans

Let op! Je vergroot de kans op #CircularPower in 24 Hours door je vraag al vóór de Week van de Circulaire Economie als "uitdaging" op de community te plaatsen. In de derde week van januari tweet je vervolgens jouw circulaire vraag naar @NLcirculair, met daarin de link naar jouw artikel en #CircularPower en #WeekvandeCE.

Hulp nodig? Mail naar hallo@circulairondernemen.nl.

Uitgebreider advies

Wordt jouw vraag niet uitgekozen of wil je uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je twaalf uur kosteloos consult van experts. Ook kun je een uitdaging plaatsen en via die weg hulp aan andere ondernemers vragen.

Redactierichtlijnen circulairondernemen.nl
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?