Download gratis het nieuwste E-Book circulair inrichten

Download gratis het nieuwste E-Book circulair inrichten
library

De afvalberg in Europa groeit en Desko wil deze verslaan. Door een circulaire kantooromgeving te creëren, draag je actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek, grondstoffenschaarste en waardevernietiging. In dit E-Book circulair inrichten behandelen we dit onderwerp: van circulair inkopen tot duurzame praktijkvoorbeelden.

Samen kunnen we de afvalberg verslaan

De grote hoeveelheden afval afkomstig uit onze wegwerpmaatschappij en de wijze waarop we deze verwerken, zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor de mens. Daarom neemt Desko als leverancier en producent van kantoormeubilair de verantwoordelijkheid om grondstoffen en materialen opnieuw in de keten te brengen. Door een circulaire kantooromgeving te creëren, draagt Desko actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek, grondstoffenschaarste en waardevernietiging.

Afval bestaat niet

Desko vindt namelijk dat het vervangen van “het oude“ niet moet resulteren in weggooien. Vanuit deze visie, streven wij ernaar om zoveel mogelijk meubels te hergebruiken. Door het revitaliseren en hermodelleren van meubels geven wij ze een tweede en derde levenscyclus. En we kijken of de onderdelen van een meubel waarvan de levensduur ten einde is nog op een andere manieren kan worden ingezet. Een circulair kantoor is de eerste stap naar een duurzamere wereld.

E-Book circulair inrichten

In het e-book Circulair inrichten staat alles wat je moet weten als je kiest voor een circulair kantoor, van contractvormen tot duurzame paktijkvoorbeelden. Circulair inrichten is voor facility managers, architecten en inkopers een unieke mogelijkheid om kosten te besparen op de inkoop van kantoorinrichtingen en tegelijkertijd actief bij te dragen aan een betere wereld.

Over Desko

Desko kantoorinrichters staat sinds 1952 garant voor kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting, vloerbedekking, meubilair en kantoorbenodigdheden. Dagelijks vinden vele verkoopopdrachten hun weg binnen de professionele markten van o.a. projectinrichting, architecten, multinat

Read more
There are no matches yet. Match to this library

Do you want to comment on this library-item?