Flowchart: Eerste Hulp Bij Circulair Ondernemen

Flowchart: Eerste Hulp Bij Circulair Ondernemen
library

Circulair ondernemen roept vaak veel vragen op. Wat is het eigenlijk? Zijn er goede voorbeelden? Kan ik circulariteit meten? Wat betekent dit voor mijn businessmodel? Voor deze en vele andere vragen biedt de Flowchart 'Eerste Hulp Bij Circulair Ondernemen' een antwoord. Bekijk de vragen heen en vind partijen, programma's en initiatieven met antwoorden.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/665e23351e036b55a709e39504e6e5ba_large.png Download - Flowchart- Eerste Hulp bij Circulair Ondernemen
Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this library-item?

Futureproof Community
Futureproof Community

Hallo Terja, de link werkt bij ons prima, inmiddels is de flowchart naar je gemaild, dank voor je reactie!

30 September 2020 12:06
Tjerja Geerts
Tjerja Geerts

De link naar de flowchart werkt volgens mij niet meer.. kan deze worden aangepast? - of anders worden ge-maild?

09 September 2020 12:17
Marjolein van Gelder
Marjolein van Gelder

Leuk overzicht! Wellicht is CIRCO ook nog leuke toevoeging: http://circonl.nl/ Voor ontwerpers is er een eendaagse class over circulaire business modellen en design strategie├źn. Voor bestaande bedrijven is er een driedaagse track waar je je lineaire keten omtovert tot een circulaire keten (en ook met business modellen en design strategie├źn aan de slag gaat).

19 July 2017 09:27
Carien van der Have
Carien van der Have

Geweldig Bas! Ik voeg je initiatief toe aan de lijst partijen die helpt bij circulaire businessmodellen en circulair productontwerp.

10 July 2017 10:02
Bas Luiting
Bas Luiting

Geweldig initiatief! Helder en toegankelijk. Ik merk dat in mijn regio (Community Eindhoven Smart Region] de ontwerp- en maakindustrie behoefte heeft aan een persoonlijke benadering om 'Op Gang' te komen. Hiervoor heb ik een Masterclass ontwikkeld waarmee een bedrijf in 1 dag letterlijk aan de slag kan. Het heet: Let's Go Circular ... binnen 1 dag aan de slag. meer info op www.letsgocircular.nl

05 July 2017 15:56