Hulp voor startups

Hulp voor startups
library

De circulaire economie kan niet gerealiseerd worden zonder de bijdrage van innovatieve startups. Heb jij een duurzaam idee dat je wilt uitwerken tot een business plan? Of werk je al een tijdje aan een startup en zoek je naar groei en marktpositionering? De volgende partijen en programma’s kunnen jou hierbij helpen.

  • CE Booster: Het CE Booster programma is bedoeld voor circulaire startups in de regio Rotterdam. In verschillende programma's wordt je gecoacht door het startup team van ECE en experts op het gebied van Circulaire Economie. Je kunt hier terechts om een idee uit te werken tot business plan (GetStarted Track) of om je startup te laten groeien en omzet en impact (Get Business Track).
  • StartupMix: In de regio Nijmegen organiseert Start up Mix een programma voor studenten om zichzelf te ontplooien op het gebied van duurzaam ondernemerschap. 
  • The Green Village: Wanneer een innovatie nog niet klaar is voor de markt kan deze getest worden in The Green Village in Delft. Op dit regelluwe terrein op de campus van de TUDelft kan een prototype in gebruik worden genomen, vindt samenwerking plaats tussen discplines en werken studenten en ondernemers samen aan duurzame oplossingen.

Mist er een programma in dit rijtje? Laat het ons weten via een bericht in de reactieruimte.

Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here
person

Mark Beumer

Employee at Het Groene Brein

Do you want to comment on this library-item?