Innovatiefonds MKB+: risicokapitaal voor innoverende bedrijven

Summary
Lees hoe het Innovatiefonds MKB+ bedrijven op 3 manieren helpt
Innovatiefonds MKB+: risicokapitaal voor innoverende bedrijven
library

Innovatie is voor Nederland van essentieel belang. Met innovatie blijft onze toppositie in de wereld behouden en kunnen belangrijke sectoren in de maatschappij zich verder ontwikkelen. Het Innovatiefonds MKB+ stelt jou als ondernemer in staat jouw ideeën makkelijker en sneller om te zetten in rendabele nieuwe producten, diensten en processen.

Investering in innovatie

Met het Innovatiefonds MKB+ steunt het ministerie van Economische Zaken snel groeiende bedrijven door (rechtstreeks of via investeringsfondsen) innovatieve plannen te financieren. Ondersteuning vanuit dit innovatiefonds kan helpen om andere financiers over de streep te trekken. 

Drie regelingen

Het bestaat uit onderstaande drie regelingen:

  1.  Innovatiekrediet: leningen voor klinische of technische innovatieprojecten vanaf €150.000,- rechtstreeks aan innovatieve bedrijven. 
  2.  SEED Capital-regeling: voor financiering van beginnende bedrijven in de creatieve sector en hoogwaardige technologie.
  3. Fund-of-Funds: Fund-of-Funds verbetert de toegang tot de risicokapitaalmarkt ook voor snelgroeiende innovatieve ondernemingen. Dit onderdeel is nog in ontwikkeling.

Lees alles over het innovatiefonds MKB+ op de site van het RVO

Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?