Nieuw Incompany Programma 2019 'Frontrunners in Stewardship'

Summary
Wat doen koplopers in de Nieuwe Economie waardoor zij succesvol zijn? Zij werken met de Frontrunners in Stewardship aan hun bedrijf. De aanpak is nu beschikbaar als Incompany Programma i.s.m. Nyenrode
Nieuw Incompany Programma 2019 'Frontrunners in Stewardship'
library

Unilever. Interface. Albron. Wat doen deze koplopers in de Nieuwe Economie waardoor zij zo succesvol zijn? Zij werken met voorlopers aan de toekomst van hun bedrijf: Frontrunners in Stewardship. De succesvol bewezen aanpak is na tien jaar praktijkervaring van AmbassadorWise omgezet in een Incompany programma in samenwerking met Andre Nijhof van Nyenrode.

Toekomstperspectief met stewardship

Succesvolle organisaties zijn bezig met de wereld van morgen. In veel organisaties mag het tempo van ontwikkeling naar een Nieuwe Economie omhoog. Zijn de programma's voor high potentials in jouw organisatie voldoende ingericht op de vraagstukken van morgen? Hoe zorg je ervoor als organisatie dat je je versneld voorbereidt op De Nieuwe Economie en tegelijkertijd het human capital in de organisatie optimaal benut?

Versnellen met een krachtige interventie: Frontrunners

Dat kan nu in één krachtige interventie. Met het gloednieuwe Incompany traject 'Frontrunners in Stewardship'. In samenwerking met professor André Nijhof van Nyenrode Business Universiteit – Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship ontwikkelde AmbassadorWise een 5-daags programma voor high potentials. Charlotte, oprichter van AmbassadorWise: "De samenwerking met Andre maakt dat de hands on ervaring die we in de afgelopen tien jaar hebben opgedaan in onze trajecten nog meer verdieping krijgt door het onderzoekswerk van Andre en zijn team. Wat we tot op heden uitwisselden in colleges en onderling contact, komt nu bij elkaar in een compleet Incompany programma. We versterken theorie én praktijk met onze samenwerking en daarmee krijgt de Frontrunnersaanpak nog meer impact."

Bewezen en vernieuwende aanpak

Deze hands on aanpak heeft zich succesvol bewezen bij onze opdrachtgevers – de pioniers in de Nieuwe Economie- bekend van o.a. het FastForward to 2020 programma van Interface. "Tien jaar geleden werkten we met Interface met een voorlopersaanpak om Mission Zero om te zetten in resultaat. Het programma loopt nog steeds. Inmiddels zijn de innovaties die dit programma voortbrengt, groot en klein, niet meer te tellen. Van grote besparingen tot nieuwe businessmodellen en 'succesful failures' die de interne leercultuur versterken. Maar vooral leidt het tot betrokken medewerkers, die graag bij het bedrijf werken en hun hart voor de zaak volop in het netwerk van Interface verspreiden."

Vijf programma's in 2019

Komend jaar organiseren we vijf unieke Incompany programma's met high potentials in de organisatie. Andre: "We zien vaak dat Incompany projecten voor high potentials de algemene managementvaardigheden en leiderschap versterkt, maar vaak is het niet gekoppeld aan de wereld van 2030 waarin visie op Stewardship onmisbaar in is. En waar we talent en jonge medewerkers ook mee kunnen boeien en binden."

Let op : Kans op 50% subsidie

Wie zich voor november aanmeldt kan in aanmerking komen voor 50% subsidie. Wees er snel bij! Meer weten? Stuur een bericht of bel op 0614223052.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?