Onderzoek naar de obstakels in het opzetten van een circulair bedrijf

Summary
Oliver Wyman is momenteel bezig met een pro bono onderzoek naar de obtakels ervaren tijdens het opzetten van een circulair bedrijf. Deel ook jouw ervaringen.
Onderzoek naar de obstakels in het opzetten van een circulair bedrijf
library

Oliver Wyman is momenteel bezig met een pro bono onderzoek naar de obstakels bij het opzetten van een circulair bedrijf. Tijdens dit onderzoek staat de rol van de financiële sector als aandrijver van de circulaire economie centraal. Deel ook jouw ervaringen via de enquête.

Obstakels

Om de obstakels in kaart te brengen, heeft Oliver Wyman jouw hulp nodig; door middel van een korte enquête hoopt Oliver Wyman de financiële positie van circulaire bedrijven beter te begrijpen en zo de discussie op gang te brengen onder Nederlandse financiële instituties tijdens een toegewijd ronde tafel overleg. Dit zal hopelijk leiden tot vergemakkelijking van financiering van circulaire bedrijven.

Enquete

De enquête duurt slechts 5 minuten en kan anoniem worden ingevuld. We stellen het zeer op prijs als je deze enquête ook kunt delen met jouw circulaire netwerk.

Resultaten

Om je te bedanken, delen we graag de resultaten van ons onderzoek met je. Geïnteresseerd hierin? Dit kun je kenbaar maken door een email te sturen naar denise.vanwijk@oliverwyman.com.

Deelnemen aan de enquête kan hier.

Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?

Andre Rodenburg
Andre Rodenburg

beste Denise, vanuit mijn werk (bij Ministerie IenM, team NL circulair) ben ik geïnteresseerd in de uitkomsten van de enquête. Komen die hier beschikbaar?

03 August 2017 15:07