Qredits: microkrediet voor jouw droom

Summary
Lees hier hoe Qredits ondernemers helpt met kredieten, coaching én tools
Qredits: microkrediet voor jouw droom
library

Een goed idee verdient een goede financiering. En dat niet alleen. Qredits helpt ondernemers met kredieten, coaching én tools:

Krediet voor uw droom

Bij Qredits kan je terecht voor zakelijke en hypothecaire kredieten tot € 250.000,-. Ook als je bij een andere bank geen financiering krijgt, is het goed mogelijk dat Qredits je wél kan helpen. Een krediet aanvragen gaat door vijf stappen te volgen:

  1. De aanvraag
  2. Eerste check
  3. Afspraak met bedrijfsadviseur
  4. Definitieve beoordeling aanvraag

  5. Verstrekking lening

Je vindt alles over deze stappen op de site van Qredits.

Zij gingen u voor

Vele ondernemers gingen je al voor. Neem Gertjan. Hij kon door het microkrediet sap- en saladebar Healthy to Go opzetten. "Ondernemerschap is voor mij een vorm van vrijheid. Qredits is hierbij een passende partner." Of neem het voorbeeld van Simone van Thull. Zij laat een oude ambacht herleven. Ingemaakte groenten op zuur. Zij heeft zoals ze het zelf zegt een 'pickel specialiteit'. "Ik heb uiteindelijk een deel bij familie en vrienden geleend en een deel bij Qredits. Ik vind het fijn dat het grootste gedeelte van de lening vastligt bij een zakelijke partner. Dat voelt veilig." 

Meer dan krediet

Met financiering alleen ben je er meestal nog niet. Er liggen meer hindernissen op de weg naar een succesvol bedrijf. Daarom helpt Qredits ook met coaching. Alle 650 coaches van Qredits zetten hun kennis en expertise vrijwillig in om je verder te helpen met de vraagstukken waar je niet direct een antwoord op hebt. Qredits helpt ook met tools. Bijvoorbeeld met een gratis sjabloon voor een ondernemingsplan of een financieel plan.

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?