Service Design Voucher

Service Design Voucher
library

Ben je een Nederlands mkb-bedrijf in de maakindustrie en wil je je onderscheiden via een dienstverlenend concept? Zoek je ondersteuning om de omslag van een 'productiebedrijf pur sang' naar een bedrijf met een concurrerend dienstenaanbod te maken? Vraag dan tussen 1 en 15 maart 2017 de Service design-voucher aan.

Een tegoedbon voor al je vragen

Een service design-voucher is een ‘tegoedbon’ waarmee een mkb-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling of een adviesbureau. Met de Service design-voucher ontvang je € 3000 subsidie, uit te geven aan een advies van een kennisinstelling of adviesbureau. Voorwaarde is dat het bedrijf zelf ook € 1000 investeert in een innovatief businessmodel.

Ondersteuning

De creatieve sector weet als geen ander hoe het is om in de huid te kruipen van een klant. Samen met jouw klanten ondersteunen zij jou om nieuwe ideeën uit te werken tot diensten die ‘ready to market’ zijn. Denk hierbij aan het uitvoeren van een ‘klantreis’, context mapping, service blueprinting, co-creatiesessies, opstellen personas en prototyping. Of misschien wil je juist hulp bij het veranderen van bestaande producten naar een ‘product-as-a-service’. Met de Service Design Voucher schakel je ieder gewenste kennisinstelling of adviesbureau in voor een advies op maat.

Wanneer kan ik de Service Design Voucher aanvragen?

Van 1 tot en met 15 maart 2017 kun je een aanvraag indienen. De kennisinstelling of het adviesbureau kan de voucher verzilveren binnen 5 maanden na afgifte door RVO.nl. Er is maximaal € 240.000 beschikbaar aan designvouchers. Bij te veel aanmeldingen bepaalt een loting welke mkb-ondernemers vouchers ontvangen, uitgaande van de maximum waarde per voucher.

Hoe kan ik de Service Design Voucher aanvragen?

De voucher is aan te vragen via mijnrvo. Vul nu alvast een enquêteformulier in op www.servicedesignvoucher.nl; deze is verplicht voor deelname. De enquête helpt om jouw kennisvraag te formuleren. Met de enquête vergelijk je jouw onderneming daarnaast anoniem met andere bedrijven via de zelfscan, ook als je eventueel besluit niet deel te nemen.

Lees meer over service design-voucher in de Staatscourant.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/c5d34c2dedef6f10f716a1d3fd01988a_large.jpg
Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?