Wat is het potentieel van jouw reststromen?

Wat is het potentieel van jouw reststromen?
library

MVO Nederland heeft een nieuwe quickscan ontwikkeld: de Verspillingschecker. In 5 minuten krijg je zicht op de kansen om in jouw bedrijf voedselverspilling tegen te gaan. Speciaal voor professionals in de Food & Agrisector.

De quickscan bestaat uit 8 vragen over de verschillende aspecten van verspilling en waar in het bedrijfsproces deze kunnen ontstaan. Van productie en verpakkingen tot communicatie met de klant. Aan het einde van de scan ontvang je een e-mail met jouw score en een toelichting per antwoord. Plus diverse links naar meer informatie en tools over specifieke onderdelen, zoals duurzaam verpakken.  

Meer over verspilling

Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden om voedselverspilling aan te pakken? Bekijk dan het gratis e-book: Voedselverspilling, de houdbaarheidsdatum nabij. Het is opgesteld aan de hand van de Ladder van Moerman en staat vol met inspirerende praktijkvoorbeelden.

In het najaar van 2016 organiseert MVO Nederland in samenwerking met Motivaction ook een workshop voor marketeers en productontwikkelaars in de Food & Agribusiness. De sessie staat in het teken van: hoe om te gaan met voedselverspilling? Meer informatie hierover volgt. Wil je vast meer weten, stuur dan een e-mail naar h.vanderheijden@mvonederland.nl.

Read more
There are no matches yet. Match to this library

Do you want to comment on this library-item?