Whitepaper: 'Hoe u met circulaire ICT bijdraagt aan een duurzame economie'. Realiseer een groen ICT beleid.

Summary
Whitepaper: 'Hoe u met circulaire ICT bijdraagt aan een duurzame economie'.
Whitepaper: 'Hoe u met circulaire ICT bijdraagt aan een duurzame economie'. Realiseer een groen ICT beleid.
library

Met een goed doordacht ICT beleid kan elke organisatie een bijdrage leveren aan een duurzame economie. In het whitepaper ‘Hoe u met circulaire ICT bijdraagt aan een duurzame economie’, kunt u zien hoe u zelf circulaire ICT binnen uw bedrijf toe kunt passen. Met de bijgevoegde checklist kunt u veilig invulling geven aan een groen ICT beleid.

Nu we noodgedwongen een voorproefje krijgen van hoe een duurzame economie eruitziet, beseffen we ons des te meer dat een overgang van een lineaire naar een circulaire economie noodzakelijk is. Dat lijkt een enorme uitdaging. Toch is het voor elke organisatie mogelijk een bijdrage leveren aan een circulaire economie. 

IT4Sale werkt volgens een circulair ICT model. Het verlies van natuurlijke grondstoffen wordt zo teruggebracht, verontreiniging wordt gereduceerd, verspilling wordt verminderd en de CO2-voetafdruk wordt beperkt. 

In het whitepaper ‘Hoe u met circulaire ICT bijdraagt aan een duurzame economie’ leggen wij onze werkwijze uit en laten we zien dat het voor elke organisatie mogelijk is een groen ICT beleid te realiseren.

Een onderdeel van een goed doordacht ICT beleid is het kiezen van een partner die op een duurzame manier met uw oude ICT apparatuur omgaat. IT4Sale is gespecialiseerd in hergebruik, refurbishing en recycling van apparatuur en onderdelen. Een belangrijk aspect daarin is veiligheid. Wij zorgen ervoor dat datadragers altijd veilig en gecertificeerd gewist of vernietigd worden.

Wilt u een groen ICT beleid realiseren?

Lees het whitepaper. Neem contact op als u een partner zoekt die op een duurzame manier met uw oude ICT apparatuur omgaat.

Download whitepaper https://www.circulairondernemen.nl/uploads/30312a85a3117659328c6857dc0c10c7_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?