Op zoek naar developers? CodeGorilla helpt!

oplossing

Op zoek naar getalenteerde junior developers voor je bedrijf? Look no further! Kom in contact met de developers van CodeGorilla en draag meteen bij aan een betere samenleving.

In vier maanden junior developer

De vraag naar programmeurs wordt steeds groter, terwijl het aanbod van programmeurs met de juiste vaardigheden en kennis van de juiste programmeertalen sterk achterblijft. CodeGorilla springt in dit gat door werkloze mensen en andere aspirant-programmeurs de kans te bieden om in vier maanden tijd de nodige vaardigheden en relevante kennis te leren om aan de slag te kunnen als junior developer.

Uniek programma

De deelnemers aan CodeGorilla  volgen een uniek programma. Wij gebruiken geen regulier lesprogramma, maar geven trainees de mogelijkheid om te werken aan echte commerciële opdrachten tijdens hun opleidingsperiode. In de bootcamp komen allerlei IT-gerelateerde thema’s aan bod, zoals app- en webdevelopment, automatisering, robotisering en blockchain. De eerste maand volgen potentiële deelnemers een thuisstudie via onze ELO met online coaching en monitoring, en worden ze uitvoerig getest op persoonlijk en technisch vlak. De drie maanden daarna werkt de selectie van trainees in een bootcamp samen met ons en elkaar intensief aan verschillende projecten, bij een van onze fysieke locaties. Na vier maanden kan een CodeGorilla werken met relevante programmeertalen zoals JavaScript, PHP, HTML en CSS.

21st century skills

Wat ons programma uniek maakt, is dat de deelnemers veel les krijgen in zogenoemde 21st century skills zoals communicatie, samenwerken en zelfgestuurd leren. Naast de techniek staat samenwerken, verwachtingsmanagement en een professionele uitstraling centraal. Ook beschikt CodeGorilla over een groeiend netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties, en faciliteren we in de breedste zin van het woord het contact tussen werkgever en IT-er.

Kom met onze developers in contact

Kom in contact met onze talentvolle junior developers! Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ga naar onze website of neem direct contact met ons op!

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Floris Knol op 04-09-18 codegorilla.nl

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

CodeGorilla is een bootcamp waarin studenten in een korte, intensieve periode worden opgeleid tot junior developers

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 17 Partnerships for the goals