Aan de slag met circulair? Het Servicepunt Circulair helpt je op weg!

Summary
Servicepunt Circulair helpt ondernemers en bewoners verder op het gebied van circulaire economie
Aan de slag met circulair? Het Servicepunt Circulair helpt je op weg!
solution

Misschien heb jij een nieuwe dienst die de markt kan gaan veroveren. Of je hebt al een mooi bedrijf waar je jaren hard voor hebt gewerkt. Toch mis je nog net dat stukje uitwerking. Of je zoekt concrete handvatten hoe een circulair businessmodel er uit kan zien. Het Servicepunt Circulair helpt met maatwerk in je eigen regio!

Door samen met jou en je bedrijf of start-up aan de slag te gaan kunnen we persoonlijke en relevante ondersteuning bieden. In de transitie naar een circulaire economie is leren van elkaar en van andere pioniers extra belangrijk. Wij bundelen daarom met het Servicepunt Circulair de verschillende individuele voorbeelden en ervaringen. Zo hoef jij op bepaalde vlakken het wiel niet nog een keer uit te vinden en help je tegelijkertijd andere ondernemers die een stap willen zetten. Doe je mee?

We kunnen je op gang helpen met:

  • Afstemming op regelgeving
  • Financiering
  • Een nieuw businessmodel
  • De benodigde samenwerkingspartners
  • Passende locaties
  • Vraagcreatie en marketing

Doe je mee?

Neem dan contact op met de adviseur in jouw provincie. Met een specifieke vraag – of om gewoon eens kennis te maken! Het Servicepunt Circulair is ontwikkeld door de Natuur en Milieu Federaties. Elke provincie heeft een eigen organisatie, maar dit Servicepunt hebben we gezamenlijk ontwikkeld tot een landelijk servicepunt, want een circulaire economie vraagt om samenwerking! Het servicepunt is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met het thema dat bekend staat als ‘circulaire economie’.

Liever eerst als consument de goede voorbeelden uitproberen – of rondneuzen tussen het aanbod van collega-koplopers? Kijk dan eens bij onze producten, een landelijke etalage met onvervalste ondernemers uit alle windrichtingen. Wie weet sta jij daar binnenkort ook tussen!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/fbc76692f67cb4b45d78aa5ef87f811c_large.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?