Circulaire blokken: van tv-meubel naar kunst

Circulaire blokken: van tv-meubel naar kunst
solution

Met BB Bricks kan iedereen doe-het-zelven. Deze blokken lijken op LEGO voor volwassenen, hebben oneindig veel toepassingen en zijn steeds herbruikbaar: van tv-meubel tot kunst.

Eindeloos variëren

Je kan eindeloos producten in elkaar zetten, uit elkaar halen en weer iets nieuws maken met BB Bricks. Op de website vind je allerlei voorbeelden: verstelbare vergadertafels, volledig aanpasbare zitelementen, een complete bar, wanden en zelfs muren. Aanpassen van de inrichting wordt zo heel gemakkelijk en behoeft geen nieuwe meubelen, muren of materialen. In plaats van overbodige meubels bij het grofvuil te zetten maak je er gewoon iets nieuws van.
 

Gerecyclede kunststoffen

De BB Bricks zelf zijn ook circulair, de blokken zijn o.a. gemaakt van afval d.m.v. spuitgiettechniek. In 3d-printers worden de accessoires gemaakt van bioplastic en de houten panelen komen van circulaire meubelfabrikant Herso.

Je eigen ontwerp

Naast de vrijheid dat het concept van BB Bricks al geeft kan je ook zelf accessoires ontwerpen, printen en delen met andere gebruikers. Één product, eindeloos veel vrijheid, eindeloos veel mogelijkheden.

Read more