BC1® brengt ondernemers in beeld

Summary
Ondernemer in de circulaire economie die de waarde van natuurlijk kapitaal inziet? Business Channel 1 brengt jouw ambities en resultaten in beeld:
BC1® brengt ondernemers in beeld
solution

Meer en meer ondernemers werken aan een circulaire economie en denken na over de inzet van natuurlijk kapitaal. Door bewust om te gaan met natuurlijk kapitaal zoeken zij kansen en mogelijkheden om de circulaire economie dichterbij te brengen. Het online platform Business Channel One helpt deze innovatieve ondernemers hun verhaal te vertellen en te delen:

Op Business Channel One vestigen ondernemers extra aandacht op product of dienst, delen zij kennis en zoeken zij samenwerkingen met gelijkgestemde ondernemers.

Videokanaal voor duurzame innovatieve ondernemers

Het reclamevrije videokanaal Business Channel One is speciaal voor deze innovatieve ondernemers die zich bezig houden met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij van BC1® vinden dat deze ondernemers een podium verdienen. Dit zijn namelijk bevlogen ondernemers met een missie, die niet snel willen verkopen, maar iets goeds willen doen voor mens en maatschappij.

Zichtbaarheid en inhoud

Wij brengen op unieke wijze in beeld wie zij zijn, wat hen drijft en hoe zij meegaan in de huidige, snel veranderende tijd. We maken de ondernemer zichtbaar, laten zien hoe zij te werk gaan en bieden de mogelijkheid om te vertellen waarom dit voor hen zo belangrijk is. Zo bereiken we een groot, oprecht geïnteresseerd publiek.

Doordat de doelgroep zich niet hoeft aan te melden op BC1® en zij informatie kunnen vinden zonder gestoord te worden door advertenties, zijn deze bedrijven beter zichtbaar op BC1®. Uit ervaring is gebleken dat bezoekers die ongestoord kunnen surfen na het bekijken van een verhaal, vaker doorklikken waardoor er een soort "kruisbestuiving" plaatsvindt. Hierdoor ontstaat voor iedereen een win-win situatie. We nodigen je van harte uit om eens een kijkje te nemen op Business Channel One en te kijken naar de unieke verhalen van andere ondernemers.

Meer weten?

Match dan met ons op de community of neem contact op met Tilly Scholte per mail tilly.scholtze@bc1.nl of bel +31 (0) 36 73 00 15.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/a1940fb52a73719d5e94f4c4d5ac1e5c_large.jpg
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?