Beelen opent webshop voor gebruikte bouwmaterialen

Summary
Beelen opent webshop voor gebruikte bouwmaterialen
Beelen opent webshop voor gebruikte bouwmaterialen
solution

Beelen staat voor het sluiten van de materiaalcirkels. Het demonteren van (her)bruikbare gebouwonderdelen voorafgaand aan de sloop is hier een belangrijk onderdeel van. Met het openen van de webshop zijn deze materialen nu ook digitaal beschikbaar, zie NEXT shop

Beelen NEXT

Al meer dan 25 jaar werkt Beelen samen met haar opdrachtgevers en partners aan het hoogwaardig hergebruiken van materialen en bouwstoffen die vrijkomen bij projecten. 

Beelen NEXT is het nieuwe bedrijfsonderdeel van de Beelen Groep, gericht op innovatie en de toekomst. NEXT richt zich op innovaties binnen de bestaande bedrijfsonderdelen - sloopwerken, recycling, bouw-en sloopafval, bedrijfsafval en asbestverwijdering – maar ook op nieuw te ontwikkelen activiteiten. Belangrijkste speerpunten zijn circulariteit, digitalisatie en maatschappelijke impact.

Eerste wapenfeiten van NEXT zijn bijvoorbeeld:

NEXT Shop

Streven is het  faciliteren van de meest optimale vorm van hergebruik, namelijk vanuit een (sloop)pand direct naar zijn nieuwe bestemming. Dit voorkomst transport, en dus CO2, overlast en kosten. Mede hiervoor is de NEXT shop opgericht, waar gebruikte bouwmaterialen digitaal worden aangeboden vanuit voorraad, of direct vanuit het (sloop) project.

Mooie voorbeelden van hergebruik dankzij de NEXT shop zijn bijvoorbeeld:

  • Levering van gebruikt isolatiemateriaal aan Zorgboerderij Uniek Leven, Almere
  • Levering van parkeerstops aan Ambulancepost Karperweg, Amsterdam
  • Donatie van klimtouwen uit de Bijlmerbajes voor een klimbosje praktisch om de hoek aan de Von Liebigweg, Amsterdam.

Over Beelen Groep

Beelen groeide in ruim zesentwintig jaar uit tot grootste, duurzame aannemer in de sloopsector. Ook verwijdert Beelen asbest en zijn ze gespecialiseerd in zowel bouw-/sloopafval als bedrijfsafval. Samen met opdrachtgevers en partners werkt Beelen elke dag aan het hoogwaardig hergebruiken van materialen en bouwstoffen die vrijkomen bij haar projecten.

Meer weten? Kijk op www.beelennext.nl

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?