BinBang: wil je met me scheiden?

BinBang: wil je met me scheiden?
solution

BinBang is ontstaan vanuit de frustratie dat er te veel afval is en dat waardevolle grondstoffen in de verbrandingsoven verdwijnen. Het huidige afvalsysteem is complex en wij willen dit op een positieve manier veranderen! Wij vinden dat duurzaam gedrag makkelijk moet zijn voor iedereen.

Handige oplossing om afval te scheiden mist

Anja Cheriakova ontwikkelde educatieprogramma’s over afval voor het onderwijs toen ze zag dat het zowel in het onderwijs als bij mensen thuis mist aan handige oplossingen om afval te scheiden. De huidige oplossingen nemen veel ruimte in en je hebt altijd gedoe met tasjes, dozen en andere onhandige manieren om grondstoffen gescheiden in te bewaren en weg te brengen.

BinBang als alternatief

Ons doel is mensen thuis en binnen organisaties bewust te maken van de grondstoffen die ze kunnen sparen (de Bang) en ze hier concrete oplossingen voor te bieden (de Bin). Bij BinBang vinden we het belangrijk dat wat we doen echt iets toevoegt aan een veilige schone en leefbare wereld. Doordat de BinBang gemaakt is van afvalmaterialen maken we de waarde van gerecycled materiaal zichtbaar. Zo sluiten we de cirkel en dragen we direct bij aan de circulaire economie.


BinBang is er voor jou

Zie jij ook dat ons afval waardevolle grondstoffen bevat, die we niet moeten verbranden? Is het aandeel restafval op je kantoor groter dan recyclebare stromen? Wil je graag afval scheiden en ook je medewerkers graag meekrijgen, zodat je afvalrekening omlaag kan? Dan is BinBang er voor jou!

Doe mee

De design grondstoffenbox neemt weinig ruimte in en is speciaal ontwikkeld om makkelijk afval te kunnen scheiden. Door het modulaire systeem zijn de boxen geschikt voor elk kantoor. Daarnaast biedt BinBang programma's aan om je medewerkers mee te nemen in het afval scheiden en kunnen we je helpen je afvalrekening omlaag te brengen door de business case door te berekenen.

Wil je weten wat BinBang voor jou kan doen? Neem contact op met Anja Cheriakova via anja@binbang.nl of bel +31 (0) 644 062 421
 

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/3546bdf75c2a36bc4faff6666fa75a06_large.png
Read more