BMA Ergonomics: circulaire stoelen

BMA Ergonomics: circulaire stoelen
solution

BMA Ergonomics, producent van stoelen werkt ernaartoe dat in 2020 alle door hen geproduceerde stoelen minimaal tweemaal zo lang meegaan. En na gebruik, zet BMA Ergonomics de onderdelen in voor nieuwe producten.

Dit betekent dat de stoelen na de eerste levenscyclus opgeknapt worden en weer geschikt gemaakt worden voor een tweede levensloop. Zo bouwt BMA Ergonomics aan een intensieve relatie met hun klanten én aan een beter milieu.

Slimme stoelen

Bij de ontwikkeling in 1997 van de Axia stoel in 1997 besteedde BMA Ergonomics al veel aandacht aan gezonde materialen, een modulaire opbouw en hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft de Axia een zeer hoge restwaarde en dat maakt dat de stoel erg geschikt is voor een circulair businessmodel. In de laatste jaren is daar ook nog slimme technologie aan toegevoegd zodat consumenten nog meer geholpen worden bij het goed gebruiken van de stoel. Dankzij een hoogwaardig verkoopkanaal garandeert BMA een snelle en persoonlijke service.

Dankzij de hoge restwaarde is deze stoel geschikt voor een circulair businessmodel

 

Terug in de keten

Volgens BMA Ergonomics is een duidelijke propositie voor alle partijen in de keten onontbeerlijk. Het zal nooit lukken als een circulair product duurder is dan een lineaire variant. De samenwerking binnen de keten maar ook met de consiment moet slim zijn en dus concurrerend. Daarbij zijn kwaliteit, persoonlijke service en levensduur-verlenging belangrijk. BMA houdt deze waarden hoog in het vaandel en zorgt zo al meer dan 18 jaar voor tevreden klanten met meubels van goede kwaliteit die bovendien bijdragen aan de circulaire economie.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?