Bundles - Miele wasmachine als een service

Bundles - Miele wasmachine als een service
solution

Voor veel huishoudens is een duurzame wasmachine een te grote investering. Gevolg: we gooien met elkaar steeds meer wasmachines weg (nu al 600k per jaar). Bundles stelt haar Miele wasmachines ter beschikking voor gebruik in jouw huis. Je betaalt per was en via de app helpen we je schoner te wassen en energie en wasmiddel te besparen.

Meer schone was uit 1 apparaat

Het Bundles concept maakt het mogelijk om meer schone was uit 1 apparaat te halen en de materialen waarvan het apparaat gemaakt is vervolgens weer in te zetten in nieuwe apparaten.

Hulp bij wassen

Het meerendeel van het afval dat gecreƫerd wordt met wassen komt niet zozeer voort uit het apparaat zelf, maar uit het gebruik ervan (energie, wasmiddel, slijtage kleding). Daarom helpt Bundles de gebruiker van het apparaat met sorteren, beladen, programmakeuze en wasmiddeldosering. Dit doen we op basis van de gegevens die we verzamelen van over het gebruik van de wasmachine in een individueel huishouden.

Circulaire economie

De circulaire economie komt niet tot stand zolang als we het eigendom van apparaten bij de eindgebruiker neerleggen. Er zal in ieder geval een partij moeten optreden als eigenaar van de apparaten en dat is dus Bundles.

Software platform voor wassen

Bundles is een software platform dat het mogelijk maakt om te betalen per gebruik van een apparaat en interventies te plegen op de manier waarop het apparaat gebruikt wordt. Alle aspecten samen maken dat de totale kosten van het gebruik van een kwaliteitsapparaat lager worden dan het gebruiken van een wegwerpapparaat.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/a78dbd30eea186850a3bd7a8a97e03b4_large.png
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?