Canon’s recyclingprogramma voor tonercartridges wint Gold Award tijdens Green Apple Awards

Canon’s recyclingprogramma voor tonercartridges wint Gold Award tijdens Green Apple Awards
solution

Canon heeft met haar recyclingprogramma voor tonercartridges tijdens de International Green Apple Awards een Gold Award heeft gewonnen voor Environmental Best Practice 2015.

De International Green Apple Environment Awards is een jaarlijks evenement voor het erkennen, onderscheiden en bevorderen van de beste praktijken op het gebied van het milieu in de hele wereld. Het Canon-recyclingprogramma voor tonercartridges werd geselecteerd uit meer dan 500 inzendingen en ontving de Gold Award voor Environmental Best Practice.

In 1990 was Canon de eerste onderneming ter wereld met een internationaal recyclingprogramma voor tonercartridges en vanaf dat moment hebben we wereldwijd meer dan 344.000 ton aan cartridges ingezameld en gerecycled. Dit komt overeen met een besparing van meer dan 502.000 ton CO2.”

Dit jaar vierde Canon de 25ste verjaardag van haar recyclingprogramma voor tonercartridges, een programma dat is opgezet om het gebruik van natuurlijke grondstoffen te minimaliseren en klanten tegelijkertijd in staat te stellen hun printbehoeften te realiseren.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?