Circle Elemental Composites

Circle Elemental Composites
solution

Circle Elemental Composites is meer dan een meubel, zelfs meer dan een meubellijn. Met de elementen van Circle veranderen de gebruiker in de ontwerper van veelzijdige designmeubelen. Op elk gewenst moment zelf aan te passen aan nieuwe wensen en behoeften. Circle is modulair en zonder grondstofvermenging of verspilling.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/0233e9488d7cdceb48b37ccffe5ff088_large.jpg

Circle is meer dan een meubellijn. Door een slimme constructie kunnen de verbindingstukken ook omgekeerd worden gebruikt. Verbinding en oplegging van zittingen of bladen zijn gecombineerd.

Meer dan een meubel

De meubellijn bestaat uit 4 stalen en 6 houten basis elementen waarmee tientallen modellen meubels te maken zijn. Je kunt ze namelijk eenvoudig uit elkaar halen, en er een ander meubel van maken. Er zijn verschillende soorten metalen tussenstukken. De eenvoudigste vorm is een krukje. Zet je hier langere poten en langere tussenstukken in, dan heb je een tafel. Vervang je twee tussenstukken, dan kan je er een stoel van maken. Stop je hier langere stukken hout tussen, dan heb je een bank. Je zou er zelfs een hele stellingkast van kunnen maken. De meubels hebben dan ook geen afzondelijke namen. Het concept heet Circle Elemental Composites. Je koopt de afzonderlijke onderdelen, en bepaalt zelf wat je er van maakt.

Ook voor de bouw is Circle interessant.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/e18883879602be9aa71a3c558acd7c5e_large.jpg
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?