Dassnel.nl biedt lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen

Summary
Dassnel.nl maakt in ruil voor een DassnelDeal video's van lokale ondernemers.
Dassnel.nl biedt lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen
solution

Dassnel.nl maakt video's van lokale ondernemers, met een knipoog. In elke video belichten wij een bedrijf en laten we zien wat er uniek is en waarom mensen bij deze ondernemer moeten zijn.

Hallo! We hebben iets geweldigs voor je ontwikkeld. Dassnel koppelt lokaal met online. Wij voelen ons namelijk betrokken bij lokale ondernemers. We lichten lokale ondernemingen uit in een video op social media. Van kledingwinkels en beautysalons tot restaurants en sportclubs. Zit je lokaal? Dan helpt Dassnel jou. Kijk maar eens op onze website voor een impressie.​

DassnelDeal

Om van iedere video het bereik te vergroten, bedachten we de DassnelDeals. Een DassnelDeal is een product of dienst die kijkers van een video kunnen winnen. De DassnelDeal komt vanuit de onderneming en wordt genoemd in de video. Het kan één grote prijs zijn of juist een (kleinere) prijs die iedere kijker ontvangt.​

Kosten

Dassnel.nl vraagt van iedere onderneming een DassnelDeal. Het bedrijf overhandigt zelf de DassnelDeal aan de winnaar(s). Naast de DassnelDeal zijn er geen kosten. Dassnel.nl maakt daarnaast vrijblijvend en kosteloos de eerste video van elke onderneming.

Waar wacht je nog op? Een simpele advertentie kost vaak al meer geld dan één keer een DassnelDeal maken met Dassnel.nl.

Aanmelden

Meld je onderneming aan via onze website, laat een reactie achter onder dit item of neem contact met ons op. Wij kijken uit naar het maken van jouw unieke filmpje!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/be7c50bbc2b928ff7aa52328f8dc4df1_large.png
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?