De circulaire bouwcatalogus: inspiratie voor een circulaire gebouwde omgeving

Summary
De circulaire bouwcatalogus: inspiratie voor een circulaire gebouwde omgeving
De circulaire bouwcatalogus: inspiratie voor een circulaire gebouwde omgeving
solution

Bent u op zoek naar producten en diensten die bijdragen aan een circulaire gebouwde omgeving? Neem dan een kijkje in de online circulaire bouwcalogus. Deze is ontwikkeld door W\E adviseurs in samenwerking met Byline, in opdracht van RVO namens het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

In de catalogus vindt u een selectie van inspirerende circulaire voorbeelden in de woning- en utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw. U vindt de producten georganiseerd naar productgroepen (bijvoorbeeld vloeren of infrastructuur). Per productgroep vindt u een beoordeling van de productgroep op vijf circulaire strategieën: 1) Benut het beschikbare 2) Gebruik hernieuwbaar materiaal 3) Verlaag de milieu-impact 4) Creëer voorwaarden voor een lange cyclus en 5) Creëer voorwaarden voor toekomstige cycli.

Daarnaast vindt u per productgroep ook hoe de productgroep in kwestie op één, of meerdere, van de circulaire R-strategieën scoort.

De catalogus is bedoeld ter inspiratie. Heeft u zelf een innovatief, circulair product of dienst dat past in de catalogus? Op de site is een aanmeldformulier beschikbaar. 

online circulaire bouwcatalogus

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?