Cloud Garden: luchtzuiverende, circulair wandsysteem

Summary
De Groene Wand levert bijdrage aan circulaire economie en zorgt voor de allerbeste luchtzuiverende kwaliteiten.
Cloud Garden: luchtzuiverende, circulair wandsysteem
solution

Een circulair wandsysteem op maat, gevuld met planten met de allerbeste luchtzuiverende kwaliteiten: dat is de Cloud Garden groene wand.

 

Weinig onderhoud, veel effect

Samen met biologen en top-groenleveranciers kiezen wij planten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat zij de beste luchtzuiverende kwaliteiten hebben, en zorgen we dat de water- en lichtcondities optimaal zijn. De verzorging van de Cloud Garden Green Wall is gemakkelijk. Wel adviseren wij om een deskundige groenvoorziener voor het onderhoud te laten zorgen.

 Circulair maatwerk

In samenwerking met onze partner Lune/Brink Industrial produceren wij het roestvrijstalen wandsysteem (ISO-gecertificeerd) met standaard hoogte- en breedtematen. We werken met een modulaire opbouw van het systeem. Volledig maatwerk is ook mogelijk en zelfs de kleur van het wandsysteem kunnen we aan uw wensen aanpassen. Door de modulaire opbouw kan het systeem eenvoudig worden verplaatst of verhuisd.

Wanneer de groene wand echt niet meer past, nemen wij het systeem graag terug om het materiaal opnieuw te gebruiken.

Modulair systeem

Het systeem bestaat uit 3 soorten modules die variëren in breedte. Door de modules met elkaar te combineren zijn er verschillende samenstellingen te maken waardoor het systeem altijd past. Het systeem is eenvoudig te monteren door middel van rails waar de modules aan bevestigd worden. Ook de rails zijn modulair en hebben 3 standaard hoogte maten.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/922a31881b3753f9ce99239340acefcd_medium.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/9f37e36eadf6968748df6f228038a61f_large.png https://www.circulairondernemen.nl/uploads/d3b4bd3d83644e0f286ca0d6e5b5eff7_large.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?