De EcoSchilder: deel zijn van de oplossing, niet bijdragen aan het probleem

De EcoSchilder: deel zijn van de oplossing, niet bijdragen aan het probleem
solution

Duurzaam en milieubewust schilderwerk leveren is tegenwoordig mogelijk zonder kwaliteitsverlies. In de 20 jaar dat Ernst Nobel huisschilder is, is er veel veranderd. "Natuurverf of ecoverf is inmiddels net zo goed en vaak zelfs beter dan de 'gewone' synthetische variant. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder."

"Als ecologisch schildersbedrijf denk ik na over de impact van mijn bedrijfsvoering op het milieu. Door zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken, maar ook door na te denken over mijn footprint. Ik ben ondernemer vanuit de passie voor mijn vak, het werken met eerlijke materialen. Door te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke producten, methoden en mentaliteit kan ik een bijdrage leveren aan een meer duurzame samenleving. En zorgen voor tevreden klanten."

Ecoschilderwerk

Ecoschilderwerk staat voor duurzaam en milieubewust vakwerk. Door te kiezen voor eco-producten, maar ook in werkmethode en mentaliteit. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de te schilderen ondergrond, een degelijke voorbereiding en afhandeling van de werkzaamheden en een algehele duurzame aanpak.

De werkzaamheden van ecoschilderwerk bestaan uit:

  • Binnen en buiten schilderwerk
  • Houtrotbehandeling
  • Onderhoudswerkzaamheden

Deel van de oplossing
"Ik heb nu eindelijke een manier gevonden waarin ik mijn idealen in mijn dagelijkse werk kan integreren. Ik wil niet het deel van het probleem zijn, maar het deel van de oplossing."

Ga voor alle informatie naar: www.ecoschilderwerk.nl

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?